Results 1 to 3 of 3

Thread: Il-2 1946 Crashing during Gameplay | Forums

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1

    Il-2 1946 Crashing during Gameplay

    Tis what it says on the tin. Anywhere from 5 to 30 minutes into gameplay, the game crashes to desktop without any error message or anything. I have the Steam version patched to 4.11m.

    System quickinfo:
    Win 7 32-bit
    nVidia GTS 250 (latest drivers, yesterday)
    4GB ram

    http://pastebin.com/j0y9vLKn conf.ini

    http://pastebin.com/bRxfgFnJ DxDiag

    http://pastebin.com/usLvQe2q most recent hs_err .log file

    halp? i'm currently scouring 1C's site for answers, might crosspost there.

    edit: Well, then apparently there's a 4.11.1 patch out that may fix it, trying it now.

    edit 2: it sure as hell is a lot more stable. Several (quick because I died) 32v32 clusterferps without crashing attests to that. That's what I get for assuming 4.11m was the last/latest patch.
    Last edited by Atreus12; 06-05-2012 at 05:26 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Community Manager Ubi-Mush's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    CRC Newcastle-Upon-Tyne, UK
    Posts
    16,758
    Hi, you may wish to submit a ticket to technical support so they can troubleshoot with you. The link is in my signature.
    Ubisoft Community Manager

    Technical Support
    Twitter Support
    Facebook Support

    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2002
    Location
    New Zealand
    Posts
    201
    Sounds like a problem that I had with my old system. Check your power supply, what happened to me was exactly what you describe and it turned out to be a failing power supply. What is the rating of your P/S ? how old ? is it single rail or dual or multi rail on the 12v side ?.
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •