Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Ubisoft Launcher - Log in failed | Forums

  1. #1

    Angry Ubisoft Launcher - Log in failed

    "You need to log in online at least once before playing offline. If you have logged in on this computer before, check your username/password"

    This is the message I recieve when trying to play Anno 2070. I am currently alternating back and forth between posting this and trying to log in using the ubisoft launcher, so I clearly have an internet connection. Before you ask me: Yes I am using the correct username and password.

    I just purchased this game off of Steam about 2 hours ago. The download took about 30 minutes, and the last hour and a half has been going through the trials and tribulations of trying to get the launcher to install correctly, and go through creating a brand new ubisoft account, and THEN trying to launch the game. I have logged into my Uplay account and updated my information, so my password obviously works. I have gone so far as to reset my password twice, just in case I was having a PEBKAC error.

    To summarize, my internet connection is fine, my Uplay account is fine, I have a legitimate copy of the game and a valid cd key, I have a machine that is fully capable of running the game, and it still doesn't work.

    Can someone please provide me some sort of answer as to why this doesn't work? Call tech support is not an answer by the way.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by zanderisdumb View Post
    "You need to log in online at least once before playing offline. If you have logged in on this computer before, check your username/password"

    This is the message I recieve when trying to play Anno 2070. I am currently alternating back and forth between posting this and trying to log in using the ubisoft launcher, so I clearly have an internet connection. Before you ask me: Yes I am using the correct username and password.

    I just purchased this game off of Steam about 2 hours ago. The download took about 30 minutes, and the last hour and a half has been going through the trials and tribulations of trying to get the launcher to install correctly, and go through creating a brand new ubisoft account, and THEN trying to launch the game. I have logged into my Uplay account and updated my information, so my password obviously works. I have gone so far as to reset my password twice, just in case I was having a PEBKAC error.

    To summarize, my internet connection is fine, my Uplay account is fine, I have a legitimate copy of the game and a valid cd key, I have a machine that is fully capable of running the game, and it still doesn't work.

    Can someone please provide me some sort of answer as to why this doesn't work? Call tech support is not an answer by the way.
    Are you on a school network? Because I'm having the same problem with the same circumstances but I'm on a school network. I know I've had trouble in the past with MMOs such as WoW not updating due to the school.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    No I am not on a school network, community network, or public network. I am on a private home network.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3
    I have the same problem. I also noticed how I can click on a link on the launcher and it opens a web page . . .

    Like you, I purchased the game last night on Steam. It also doesn't look like the launcher is even trying, it fails so fast.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    Need Mod/Admin opinion, please.

    I started a thread on the official Anno 2070 forums. They will be more help: http://forums-de.ubi.com/showthread....83#post2072683
    Last edited by Venom5440; 05-21-2012 at 11:45 PM. Reason: added info
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Global Moderator Tully__'s Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    15,640
    That sounds like a Steam error message, make sure Steam is logged in and online and try launching from Steam library rather than Ubi-launcher. If that works, set Steam to offline mode before logging Steam out and you should be good to go.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7

    same problem

    I have the same problem, BUT I am not on steam...
    The game activated my key with no problem, but am stuck at the Login screen of the game, like others I can click on the links on screen, and I can also log in to uplay (as seen by posting in these forums)
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Hi

    I got the same problem.. Can't go thru the game either uplay.. Error 404 on web page, and server error on the game!
    can u pls fix it so i can play the game i bought yesterda???!!!
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    UK Forum Manager Ubi-Mush's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    E. Sussex, UK
    Posts
    15,879
    Hi guys, please contact technical support, the link is in my signature.
    Ubisoft UK Forum Manager

    Technical Support
    Twitter Support
    Facebook Support

    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    have done it, yesterday after 6 hours to try too find out what was wrong and it was nothing here...
    so now I'm waiting
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •