Results 1 to 6 of 6

Thread: Messed up - sold too many silos early on | Forums

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3

    Question Messed up - sold too many silos early on

    Before I knew why I needed them, I sold off a bunch of my silos and other stuff early in the game.

    Is there any way to buy new silos or just start the game over? (I don't really want to start over, b/c I'm nearly level 23 and at 39% farm inhabited...
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Player Experience Manager
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    427
    Hi tigrress,

    Please let us know your FB ID (or link to FB Profile) so we can have a look to what can be done in your situation.

    Thanks!
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Here I am:

    https://www.facebook.com/2Janae

    Thank you for looking into it...

    Quote Originally Posted by Xhane View Post
    Hi tigrress,

    Please let us know your FB ID (or link to FB Profile) so we can have a look to what can be done in your situation.

    Thanks!
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    3
    Now I have extra rabbid "divers" in my city... I moved one of the toilet sets and now have divers at the new location and old...

    BTW, is there any food storage available to convert in the city?
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Player Experience Manager
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    427
    Indeed, silos are only to be found in the Farm environment. . To solve your issue, the automatic construction should trigger and build silos once you have 100% of your area rabbidized.
    Last edited by Xhane; 04-27-2012 at 12:40 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Junior Member Captain Max D's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States Of America
    Posts
    7
    Hi. I have a similar problem. I have deleted everything in the game and so can't do any challenges and can't do any invading because my Farm invasion % is to low. So I'm completely stuck and can literally do nothing. So it would be great if I could restart. I don't mind restarting, in fact I would like to restart it, but I don't know how. I have tried removing the app but it doesn't work. So please help me. Thank you.
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •