Results 1 to 8 of 8

Thread: AC1 memory block 4 help | Forums

Assassin?s Creed Unity ? Wear the Phantom Blade Replica

Assassin?s Creed Unity Cast of Characters Trailer [US]

Assassin?s Creed Unity Story Trailer [US]

Assassin?s Creed Unity Experience #2 Customization & Co-op [US]

  1. #1
    Senior Member Mani60Cent12's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Under your bed
    Posts
    2,638

    AC1 memory block 4 help

    I never finished AC1 because of issues but i know everything that happens in the game. Im giving it another chance but now I'm up to the bit where you have to travel to Damascus, Acre and jerusalem to eliminate 3 people but when i climb a viewpoint nothing pops up!! i have gone to each city and scanned a few viewpoints but no objectives come up onto the map. help would be appreciated
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Senior Member SixKeys's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Great Inagua
    Posts
    7,730
    Did you visit the assassin bureaus when entering the cities? Maybe that helps?
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Senior Member Mani60Cent12's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Under your bed
    Posts
    2,638
    Quote Originally Posted by SixKeys View Post
    Did you visit the assassin bureaus when entering the cities? Maybe that helps?
    yes i visited the bureaus
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Senior Member SixKeys's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Great Inagua
    Posts
    7,730
    How many viewpoints have you scanned in each city? Sometimes you have to do several to uncloud as much of the map as possible.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Senior Member Mani60Cent12's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Under your bed
    Posts
    2,638
    Quote Originally Posted by SixKeys View Post
    How many viewpoints have you scanned in each city? Sometimes you have to do several to uncloud as much of the map as possible.
    I scanned all viewpoints in 1 city but nothing popped up so i moved to the next scanned about 4 then moved to Damascus now i have scanned all in the poor district,
    Last edited by Mani60Cent12; 04-06-2012 at 12:25 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Senior Member JumpInTheFire13's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Canada
    Posts
    960
    Quote Originally Posted by Mani60Cent12 View Post
    I scanned all viewpoints in 1 city but nothing pooped up so i moved to the next scanned about 4 then moved to Damascus now i have scanned all in the poor district,
    I love spelling errors

    Proud member of the UUSDG
    How I got my name: http://www.youtube.com/watch?v=wG_R5n9yIPg
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Senior Member SaintPerkele's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Germany
    Posts
    709
    Quote Originally Posted by JumpInTheFire13 View Post
    I love spelling errors
    Lol'd.

    You've scanned all view points in the Poor District of Damascus? Well, the Poor District is where the first assassination takes place, the second one (the one which you're doing right now) is in the Rich District. Make sure you scan all the view points in the Rich District as well (and in the other cities too. Before beginning the second assassination, there should be two districts completely scanned in each city).
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Senior Member Mani60Cent12's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Under your bed
    Posts
    2,638
    Since AC3 is coming out who would be thinking about AC1, but thanks for the help, problem solved.
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •