Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Cant login in Bound in blood. 4/4 2012 | Forums

  1. #21
    Junior Member Lex_111's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    ok the game is now online no ports needed to be looked at as it isn`t our pc `s too many of us with the same problem. i was also going to move on if it wasn`t back soon!
     

  2. #22
    Member JoseyWales1313's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    sweden
    Posts
    39
    I do not understand that we have to answer to check out our ports, they think we are stupid or what, same thing every time
     

  3. #23
    Junior Member Lex_111's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    yup never their end always us shame as this is a good game i wish they would fix it and make it better. JoseyWales i left a post on their face book page also this was better than support. If you have any problems or need me to check something out for you please message me!
     

  4. #24
    Senior Member Gazitron's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    807
    Oh guys, if I could have any programmer in my modding team we could fix this issue. We wanted to create the connection like LAN (Quake 3) style with no any logging to master server. OR to create our own master server instead. But I didn't have any programmer to help me. I have all the tools but nobody to help me.
     

  5. #25
    Member JoseyWales1313's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    sweden
    Posts
    39
    sry Gazitron cant help you, but i hope you get one
     

  6. #26
    Member JoseyWales1313's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    sweden
    Posts
    39
    Ok lex_111 thx
     

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •