Results 1 to 7 of 7

Thread: Fix link? | Forums

  1. #1

    Fix link?

    I tried to find the post for the Myst IV clean install preparations, but the link provided just sent me to the main Ubi forum page. Can it be updated to lead where it ought?


    Myst IV: Clean Boot Install/Re-install With Win XP
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Senior Member nanoukmetal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4,615
    Quote Originally Posted by LynComeLately View Post
    I tried to find the post for the Myst IV clean install preparations, but the link provided just sent me to the main Ubi forum page. Can it be updated to lead where it ought?


    Myst IV: Clean Boot Install/Re-install With Win XP
    I was able to find something with a Google search...
    http://forums.ubi.com/showthread.php...ll-With-Win-XP

    As you have experimented, fancier site does not necessarily means better. I already have seen it slowly degrading since the "comeback".
    Last edited by nanoukmetal; 02-04-2012 at 08:43 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    All of the links have been corrected.

    And maybe we can get the godawful black background corrected....
    Heimdall
    Semper ubi sub ubi
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Senior Member nanoukmetal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4,615
    Quote Originally Posted by Heimdall_G View Post
    All of the links have been corrected.

    And maybe we can get the godawful black background corrected....
    Not quite Heimdall. The first link (•Before Asking For Help: Look Here First!!) sends us to one of JennyH post and no working links over there. ...
    http://forums.ubi.com/showthread.php...=1#post1888192
    Last edited by nanoukmetal; 02-05-2012 at 11:22 PM. Reason: typo error
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    The fixed links to which I was originally referring were those in Useful Links & Information - PLEASE GO HERE Before Posting!.

    The links in JennyH's post are now also fixed. Enjoy!

    BTW, you were directed to the correct thread, but the reason you got the JennyH post is because your Forum settings display the oldest post in a thread first!

    Now, me, I want to see the newest post in a thread first. If you'd like that option:
    -- a. Log into your Forum account.
    -- b. Click on Settings at the top right-hand edge of the page (between My Profile and Log Out).
    -- c. Scroll down to My Account, and click on General Settings.
    -- d. Scroll down to Thread Display Options, and select "Linear - Newest First" in the Thread Display Mode box.
    -- e. Look over the many other options on this page, and select your preferences.
    -- f. Click on Save Changes at the lower right-hand corner of the page.
    Last edited by Heimdall_G; 02-06-2012 at 11:21 PM.
    Heimdall
    Semper ubi sub ubi
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Senior Member nanoukmetal's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    4,615
    In the name of past and futur members, thank you very, very much for the hard work Heimdall_G.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    You're (all) welcome!
    Heimdall
    Semper ubi sub ubi
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •