Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: IL-46 4.11 will not launch using Radeon 7970 GPU | Forums

  1. #21
    Senior Member steve_v's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    7,915
    Quote Originally Posted by dglasal View Post
    Urufu - as always, I salute you for your wisdom. Clean version patched through 4.11 did load with HardwareShaders=1. So it was an issue with turning on / turning off mods
     

  2. #22
    Steve, can you introduce me to her LOL
     

  3. #23
    Quote Originally Posted by dglasal View Post
    Urufu - as always, I salute you for your wisdom. Clean version patched through 4.11 did load with HardwareShaders=1. So it was an issue with turning on / turning off mods

    Awesome, glad it worked.
     

  4. #24

    Radion and IL2 no work!!!

    I have the same problem---basic game works as D/L'd from UBSoft but as soon as I apply mods to take it to 4.11 the game starts then stops immediatley---can you tell me the fix you found?
     

  5. #25
    Global Moderator Tully__'s Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    16,853
    Did you apply all the patches or just the 4.11 patch? See http://www.mission4today.com/index.p...p=show&kid=584 for the full list of patches.

    IL2:1946 is generally either 4.07 or 4.08 as delivered, the version number appears in the lower left corner of the game splash screen when you start it.
     

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •