Thread: Synchronizing savegames failed | Forums

  1. #21
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Ryhpez83:
    I have to ask... is there a benefit to sync your save games in the first place if you're only playing from 1 computer?

    I turned off savegame syncing the very 1st day when it took more than 10secs to sync.

    For those of you who haven't figured it out yet, click on Settings on the top right of the launcher and you can turn off save game syncing. </div></BLOCKQUOTE>

    Do your awards still get saved by UPlay?
    Share this post

  2. #22
    Yes, I have my awards, dynasty lvls, wpns, traits, bonuses and everything in-game even after turning my savegame sync off.
    Share this post

  3. #23
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Ryhpez83:
    Yes, I have my awards, dynasty lvls, wpns, traits, bonuses and everything in-game even after turning my savegame sync off. </div></BLOCKQUOTE>
    Great! I think I have overlook in this setting somewhere in the game or the Uplay launcher.
    Will check it out!
    Share this post

  4. #24

    Synchronizing savegames failed due to Game Booster 3!

    Dear all,

    In my case when i start the game when Game Booster 3 is running, I cant completed the synchronisation...
    I think Game Booster 3 stop some process needed by the synchronisation of saved games.

    So just stop Game Booster 3 before strating the synchronisation.
    I hope that can help some one.

    Cheers.
    Share this post

  5. #25
    SeanJsn's Avatar Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    The country that decided they didnt like tea and think they know everything
    Posts
    98
    lol just turn the sync off and don't think twice. Game syncing is easily done with a flash drive and a batch file lol
    Share this post

  6. #26
    Started failing synchronization consistently for the last two days - anyone else having issues?

    On top of that, I can only launch the game if I do so in safe mode :S
    Share this post