Thread: H6 release v : can't start the game | Forums

  1. #11
    Hey,
    After several uninstalls and re-installations i also uninstalled the Ubisoft Game Launcher (UGL). After that i installed the game (which probably installs the latest version of UGL) and now it works
    The only problem i have now is that when i enter the game i'm not online. It's saying that "the passed-in key does not activate the expected privilage". Anyone knows something about this. I think i might have entered the wrong key (but the application accepted it !!!).
    Thanks and i hope the game will work for all of you.
    Share this post

  2. #12
    Having the same problem as Vimonks.

    It dies at the splash screen despite all these fixes.
    Share this post

  3. #13
    My game wont respond AT ALL!!!! When i start it, it goes smoothly... until the game starts. then, my computer stops working, and i have to force quit! HELP!
    Share this post

  4. #14
    stuck with splash screen and messages that the game is already running.
    interesting to see that this is a two year old problem that ubisoft never bothered to fix.
    Update drivers? thats a poor excuse to direct attention away from faulty programming and no game support.
    Would love to hear if anyone has a working solution.
    Share this post

  5. #15
    Ubi-MoshiMoshi's Avatar Community Representative
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    EMEA CRC
    Posts
    20,336
    Hi and welcome to the forums, please open a ticket with Technical Support, the link is in my signature.
    Share this post

  6. #16

    hey

    Originally Posted by Ubi-Mush Go to original post
    Hi and welcome to the forums, please open a ticket with Technical Support, the link is in my signature.
    hey thanks, but when i even tried to write a question to you, your stupid website has errors too, GO FIGURE.
    Share this post