Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Starting Game Problems | Forums

Launch trailer - Might & Magic® X Legacy [UK]

Might & Magic X - Legacy - 4 New Classes Speed Painting trailer [UK]

Might and Magic X Legacy - The Gameplay trailer [UK]

Might & Magic X Legacy -- The Open Dev starts! [EUROPE]

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    Installed the game twice now. My computer answers all tecnical configuration needs.
    The game launches successfully, but then I wish to start the first fame/campaign, I get a bug notice and the game shuts down.

    What to do now?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    Installed the game twice now. My computer answers all tecnical configuration needs.
    The game launches successfully, but then I wish to start the first fame/campaign, I get a bug notice and the game shuts down.

    What to do now?
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Try this. What's your graphics card, BTW?
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    The graphics card is Intel GM915 128MB
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    It's not supported, but the fix I linked to should work.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    Unfortunately... I used the file.. but it still aint working..

    Any other suggestions? ..
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Strange. This has fixed the problem for everyone who've I pointed it out to. Just to make sure we're on the same page, the file you downloaded is this. You've put it in Heroes 5/bin, after backing up your old one, and ran through it. Right?
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    Well, I've saved it in the H5 bin, run through it.. and tried downloading it a new 3 times by now.. still no go... it stops the minute the campaign is supposed to start... and gives a bug notice...
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Hiunsu:
    Strange. This has fixed the problem for everyone who've I pointed it out to. Just to make sure we're on the same page, the file you downloaded is this. You've put it in Heroes 5/bin, after backing up your old one, and ran through it. Right? </div></BLOCKQUOTE>

    I can't download the file...not from here or from the deposite.Where else can I download it from?
    The Theory is there is no Theory.
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by MyPainForever:
    I can't download the file...not from here or from the deposite.Where else can I download it from? </div></BLOCKQUOTE>PM me your email, and I'll send it to you directly.
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •