Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Game freezes at menu | Forums

  1. #1
    Just bought the game, installed no probs... started it and then the game just stops at the menu screen with no cursor.. just like here: http://forums.ubi.com/eve/forums?a=t...36&m=758106306

    Have anyone found a solution yet?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,167
    You hardware info please.
    ---
    Consider this a disclaimer, unless otherwise stated.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    P4-3.2GHz
    Abit IC7-MAX3
    1GB RAM
    GeForce 6800NU
    Win XP pro sp2
    SB Audigy

    Everything with the latest drivers.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    8
    Yep, same here. Two machines, different hardware.

    Strange side effect: on one machine I can play normal with one user account, switching to any other user account the game fails...

    regards, johoe
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Thanks johoe!!! you just solved my problem... i just created another non-administrative useraccount... and it works! ... I love you man!...
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,167
    Ok, same problem as has been reported elsewhere then. It's a permissions problem.
    ---
    Consider this a disclaimer, unless otherwise stated.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    8
    hello jake,

    glad that I solved your problem - I still can't play on my pc at home. Neither admin account nor a restricted user account helps...

    @maztec

    dont' understand "permissions problem" - too much permissions as system administrator?

    regards, johoe
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,167
    No, too confusing permissions. System Admin doesn't give you access or the programs you run access to everything necessarily. It's likely it's having issues reading and writing from the My Documents directory.
    ---
    Consider this a disclaimer, unless otherwise stated.
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    Well Maz?

    Doesn't look like I was the only one, huh?
    And the thread you just locked was still pretty up to date: read back & notice many more people experiencing the same problem...

    we need a fix~!
    and be sure the final game doesn't have the same bug.
    ================================================== ==============

    "Where there's always music in the air..."



    KI Atrus: 00832899 Log Lady [R.I.P.]
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,167
    LiquidTV, I'd appreciate it if you'd not be your snide self for a moment some day.

    Off of that note:

    In order to help Ubi create a patch to this problem please use item #2 on this page: http://forums.ubi.com/eve/forums?a=t...922#6651093922

    By submitting a report to Ubi you will help aid them in recreating the problem so they can in turn create a solution for it in an upcoming patch.

    I am not sure as to what is causing this problem.

    --------------------------

    On another side note -- this problem appears to be similar to the permissions problem experienced by many other users and discussed throughout the threads. It is not necessarily the same problem as that experienced with the Demo.
    ---
    Consider this a disclaimer, unless otherwise stated.
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •