Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Connection Lost | Forums

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2

    Cool [lost connection solved]

    ok i fiddled with the files and i found out something and it worked go into ur from dust folder. then support folder. then DetectionTool. and delet everything there but dont delet minRequirements.dat.

    Here is the geeky why to locate the folder: C:/programFiles/Ubisoft/support/DetectionTool then delet everything there but not minreuirements.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2

    solved

    Quote Originally Posted by Praetorx14 View Post
    Whenever I load up From Dust, I get a "Connection Lost" screen right after the Ubisoft logo. My internet is fine. Am I supposed to be "activating" the game somewhere? I got the game off of steam.
    ok i fiddled with the files and i found out something and it worked go into ur from dust folder. then support folder. then DetectionTool. and delet everything there but dont delet minRequirements.dat.

    Here is the geeky why to locate the folder: C:/programFiles/Ubisoft/support/DetectionTool then delet everything there but not minreuirements.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #13
    Ubisoft Support Staff NCSA pennygod's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    727
    Hey marsterdj

    Thanks for the update! I will pass this along to the support team and let them know of your fix.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #14

    No works

    Quote Originally Posted by marsterdj View Post
    ok i fiddled with the files and i found out something and it worked go into ur from dust folder. then support folder. then DetectionTool. and delet everything there but dont delet minRequirements.dat.

    Here is the geeky why to locate the folder: C:/programFiles/Ubisoft/support/DetectionTool then delet everything there but not minreuirements.
    HI, also with this solution "lost connection" error continues showing at game start! HELP!
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •