View Poll Results: Do you use the voice command feature whilst playing online?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Yes and I find it useful.

    8 47.06%
  • No, clicking works better for me.

    5 29.41%
  • It was funny at first, but then I realized it was slowing me down.

    3 17.65%
  • Yes, I do, though for the sake of fun, not convenience.

    1 5.88%
  1. #1
    I'm stuck wondering if you guys use Voice Command during online matches? Personally I don't. Even though it was the only share of fun in the offline campaign, hardly had I started playing ToW when I found out I had to stick to clicking. It saves time, if you ask me, for all the voice commands have to be said in a rather slow and distinct manner as if you were teaching English to some alien And then again, speaking to the computer makes me look like a perfect nutcase in the eyes of my relatives if they happen to enter my room..))

    Sowwha.. what about u?
    Share this post

  2. #2
    well:
    A) it takes forever for it to recognise somthing
    B) when it finally does, it sends the wrong command
    C) it won't recognise it when i say 2(IT KEEPS SAYING AIRSTRIKE NOT AVALIBLE >_> )
    Share this post

  3. #3
    I've also had the same problem with 'two'. Pronouncing the vowel in a long way worked.
    Share this post

  4. #4
    the voice worke verey well
    and i use a mix of buth
    Share this post

  5. #5
    i have also recently started using it(contradicting my previous post) as i found the main cause, i was using the wrong microphone

    and IT STILL HAS TROUBLE RECOGNIZING THE NUMBER TWO, not eight, not 10, but TWO
    Share this post

  6. #6
    Originally posted by DR-longbow1:
    i have also recently started using it(contradicting my previous post) as i found the main cause, i was using the wrong microphone

    and IT STILL HAS TROUBLE RECOGNIZING THE NUMBER TWO, not eight, not 10, but TWO

    What is the brand of the right microphone?
    Share this post

  7. #7
    their both logitech's

    the reason i was using the wrong one cause in windows, i had a different one selected as my main then i thought, and the one im using now was stuffed behind my PC
    Share this post