Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 119

Thread: H6 release v : freeze on start up (Steam) | Forums

Launch trailer - Might & Magic® X Legacy [UK]

Might & Magic X - Legacy - 4 New Classes Speed Painting trailer [UK]

Might and Magic X Legacy - The Gameplay trailer [UK]

Might & Magic X Legacy -- The Open Dev starts! [EUROPE]

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    Just downloaded the game off steam. The Uplay bit works fine up until I hit 'play'.

    The game starts up and I get a black screen for a few seconds. Then I get forced back to desktop with the MoMM6 splash screen still in the middle of my screen. It is unresponsive and I am forced to end the process as nothing happens after a whole 1 minutes of waiting.

    I have already verified the game cache on Steam and have the latest graphics drivers installed.

    What the hell should i do?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    I'm having the same problem. I bought the game and have a disk. Please help.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    How is that possible ? I have the Steam version, and all Steam did today was a pre-load download & patching.

    The Steam version will only be unlocked to play in less than 13 hours, as it is stated on its website :

    http://store.steampowered.com/app/48220
    [color:PURPLE]sig > Mod edits may not be altered. Mod actions may not be quoted or discussed : send a PM.[/color]
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    19
    On my steam, pre-load changed to 'play' around 4am (UK time)

    I had the same problem when trying to play the beta.

    I'll wait until later today and see if anything else changes.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    I am surprised that Steam unlocks at different times, according to the region.
    Its website still says in 12 hours for us, in North America.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    I'm not even using steam I have the disk and the UPLAY launcher and it does the same thing as described, the patch to 1.1 worked fine but I can't get into the game it just crashes back to the flash screen ad you have to task manager end it

    EDIT: oh just realized the forum time stamps, its still Wednesday, its 3:50pm on the 13th here maybe its a security block that doesn't come off until its 13th in NA
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15
    If the issue is related to the release time, I really think the developers should fix so the game states that, it's really confusing when the game crashes..
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Yeah i'm about to give up on it, gonna take it back to the shop tomorrow if its still not working.
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    Forum mascot znork's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    6,330
    this thread is aobut steam plz keep it on subject.
    ************************************************** *****************
    Its nice to be important, but its more important to be nice!
    ************************************************** *****************
    http://forums.ubi.com/image.php?type=sigpic&userid=258636&dateline=13265  35850
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    it is on subject, its the same bug
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 12 12311 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •