1. #11

    Guys!
    Alexander.013 is right!
    You need to clean your hostfile!
    Here is a link!
    http://www.precisesecurity.com/tools...ows-hosts-file
    Host file need to be clean!
    Only with localhost ip!
    I think it will help.
    Share this post

  2. #12

    I'm having the same problem with mac osx lion and steam... I can't believe how you pay for the original game, it doesn't work and you don't have a fix... not even an answer from ubisoft. This is just disrespectful with us, customers. I just want to play an original game, I don't think this is too much to ask. But I've been searching for a while now and it looks like this situation have been happening for a few months now, maybe it'll be easier to play if you just download a cracked version without ubisoft launcher.


    Share this post

  3. #13
    I got my driver working after I follow the host editing instructions from odd duck

    http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2183652

    I didn't have to download the game launcher, I only erased those lines from hosts and it's working now

    proof:
    Share this post

  4. #14
    Share this post

  5. #15
    Having this problem =S failed to load config...
    I tried doing the host file thing, but my host file was already clean.
    No fix?
    Share this post

  6. #16
    Ubi-MoshiMoshi's Avatar Community Representative
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    EMEA CRC
    Posts
    20,238
    Hi and welcome to the forums, please open a ticket with Technical Support, the link is in my signature.
    Share this post