Results 1 to 7 of 7

Thread: invalid username ? | Forums

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    16
    When i try to connect in-game i get: "Please enter a valid username", my username and pw are valid, it works on ubi.com

    anyone have an idea, what causes this problem ?

    Sad to pay for a game, you can't play.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    16
    no reply or anything, i even tried writing directly to support and no damn answer, i can't play the game, do to my stupid login problem, same username and pw on this forum, just doesn't work ingame, what a joke.

    I guess its money for nothing, i can't even try single player, so after 24hr, i still don't know whats going on with "please enter a valid username" ingame, pff
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    UK Forum Manager Mr_Shade's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    19,179
    Hi There,

    It may be related to the server issues that certain others are having.

    I would suggest you check the pinned thread - see if anything applies to you, and then just wait for support to get back to you.

    Support are the best people to help at present.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    i have the issue ... no reply or anything, i even tried writing directly to support and no damn answer, i can't play the game, do to my stupid login problem, same username and pw on this forum, just doesn't work ingame, what a joke.
    and your people are sucks to respond
    I guess its money for nothing, i can't even try single player, so after 24hr, i still don't know whats going on with "please enter a valid username" ingame, pff
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    2
    im bumping this thread seeing as how i have the same probleme
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6

    Angry

    ok heres the real kicker , I HAVE the exact same problem . so i figure aok, no problem since it finally isent telling me to go suck myself because the servers arent working right now, i can atleast RE REGISTER while in game because it lets me do it right there.

    so i enter in all the correct information following the rules to make a valid username and password. then it say THE GOD DAM EMAIL IS ALREADY IN USE, funny just a second ago you said the username that works right now to let me type here AND THAT yOU just said wasent valid a second ago . omg



    i dont give two ****s about you wanting my internet connection im going to reccomend every ubi soft game be torrented from now on.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Having the same **** problem.

    I'm registered on UBI.com, i try to log in with same nickname/pass and it just says 'invalid username'

    If I try to register It says my nickname is already in use...



    Edit:

    So problem got solved after contacted on twitter @UbisoftSupport
    They sent me an email with a reset password link, they said there was a minor corruption on my account. after resetting my password I could log in without problem!
    Last edited by Jost_Vice; 11-14-2012 at 04:12 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •