Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 85

Thread: Anno 2070 - connection with server lost | Forums

  1. #1
    I don't know if I am the only person having problem with starting anno 2070.

    I have bought the original version
    ,installed, patched, created ubi account,
    logged in...

    the login screen in anno asks me for
    username and password, i fill in,
    wait 1 minute, then get a message "connection with server lost".

    it does the same in offline mode.
    Very dissappointing, i have bought a new game and i cannot play it.

    Any help for me?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Same here, the game won't log in, it just ceizes trying and runs in offline mode (without all the online content ofc).
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    UK Forum Manager Ubi-Mush's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    E. Sussex, UK
    Posts
    14,278
    Hi there, please contact support, the link is in my signature.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    same problem here stayed connected all day yesterday played fine but today nothing are you at ubi suggestiong we payed over 50 bucks for one day of gaming?
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    i have just brough ANNO 2070 and i installed in the correct path and allowed to update but when i try to login i get the following message

    "UBI services are unavalible at the moment"

    i can play in offline mode but i didnt pay £40 for a game to play offline all the time :@
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    Same problem here since about 3 pm this afternoon
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Same problem here since somewhere this afternoon. It's a shame that the hacked version by reloaded works better than the paid version
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Having the same problem. This is really messed up. Off-line mode is a joke since the bonuses and slots from your Ark don't work. I loaded a saved game and it's all screwed up due to lack of Ark bonuses.

    The system requirement states permanent internet connection is only needed for multi player. What's the point in playing off line if you don't get all the features that should be available.
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Im having similar problems says connection to server is lost when trying to start game.
    Someone told me game will not work with virus protection on
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    It works if you have port forwarding or connect with your computer to your router with a cabel.
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •