Page 2 of 31 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 306

Thread: Community Map Editor Discussion aka Map Editor Veterans UNITE: Lets talk, Ubisoft... | Forums

Far Cry Classic Launch Trailer [UK]

Far Cry 3 Blood Dragon - The year is 2007, it is the future

Far Cry 3 - Deluxe Bundle Trailer [UK]

Far Cry 3 Outpost App [UK]

  1. #11
    Far Cry 3 Elite Member DapperHayden007's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hanging out with Vaas
    Posts
    2,006
    Originally posted by legacyzero:
    We shouldn't need glitches and exploits in order to achieve anything. Either they are there, or they are not.
    what I mean by what I said is if they find the problem that causes the glitch then they can learn off it to get water "cut outs" in areas where you want "no water access"
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    7,599
    With Far Cry 2, it took a long time before the developers even publicly acknowledged there would be a map editor.

    Hopefully they know that the map editor is the bread-and-butter for the FC franchise, it's what separates it from the rest of the FPS crowd. Honestly, I didn't really care for FC2 very much, got tired of it rather quickly. However, with FC1 and FCIP, it kept my attention for quite a long time.

    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #13
    Originally posted by Brimtown:
    With Far Cry 2, it took a long time before the developers even publicly acknowledged there would be a map editor.

    Hopefully they know that the map editor is the bread-and-butter for the FC franchise, it's what separates it from the rest of the FPS crowd. Honestly, I didn't really care for FC2 very much, got tired of it rather quickly. However, with FC1 and FCIP, it kept my attention for quite a long time.
    I remember how long it took. Was a nerve racking time for sure LOL.

    It really sucks re-living that horrible period of my life LOL.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #14
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    18
    I had spent so many hours/days/weeks in the map editor for FC2... and loved it, made some awesome maps there and the greatest thing is when your friends come to test and they all love it and their comments about... its very satisfying..
    Please keep the map editor in FARCRY 3 in all three platforms!
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    florida
    Posts
    1,075
    If it doesn't have an editor i wont get ill skip cod all together and just get battle field 3. Hope the game controls are better this time. The dont need to much memory for editor if they reduced the mapping erea. It was huge they could cut it in half and still have enough room for great maps. I purchased crysis 2 at launch assuming it had and editor for console's and it was a big mistake. They made it very hard to find out the real specifics on how the editor worked, just alot of videos showing the editor working with all 3 platforms together giving gamers a false sence of security. This time im gonna sit back and see what happens full steam ahead for my current fc2 maps.
    PS3 __AKA__Leadstorm 76__
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #16
    Originally posted by Leadstorm76:
    If it doesn't have an editor i wont get ill skip cod all together and just get battle field 3. Hope the game controls are better this time. The dont need to much memory for editor if they reduced the mapping erea. It was huge they could cut it in half and still have enough room for great maps. I purchased crysis 2 at launch assuming it had and editor for console's and it was a big mistake. They made it very hard to find out the real specifics on how the editor worked, just alot of videos showing the editor working with all 3 platforms together giving gamers a false sence of security. This time im gonna sit back and see what happens full steam ahead for my current fc2 maps.
    I would prefer being able to set how large the map is.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    18
    Originally posted by killa_677:
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Leadstorm76:
    If it doesn't have an editor i wont get ill skip cod all together and just get battle field 3. Hope the game controls are better this time. The dont need to much memory for editor if they reduced the mapping erea. It was huge they could cut it in half and still have enough room for great maps. I purchased crysis 2 at launch assuming it had and editor for console's and it was a big mistake. They made it very hard to find out the real specifics on how the editor worked, just alot of videos showing the editor working with all 3 platforms together giving gamers a false sence of security. This time im gonna sit back and see what happens full steam ahead for my current fc2 maps.
    I would prefer being able to set how large the map is. </div></BLOCKQUOTE>

    Or simply add a 'crop' function like in Photoshop..

    you start with a default size map and after it's finished, you crop it to the size you want it..
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #18
    Far Cry 3 Elite Member DapperHayden007's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Hanging out with Vaas
    Posts
    2,006
    or you set how big you wan't your map and if you need to you can crop or extend :P
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #19
    Originally posted by DapperHayden:
    or you set how big you wan't your map and if you need to you can crop or extend :P
    I like this.
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #20
    Originally posted by Leadstorm76:
    If it doesn't have an editor i wont get ill skip cod all together and just get battle field 3. Hope the game controls are better this time. The dont need to much memory for editor if they reduced the mapping erea. It was huge they could cut it in half and still have enough room for great maps. I purchased crysis 2 at launch assuming it had and editor for console's and it was a big mistake. They made it very hard to find out the real specifics on how the editor worked, just alot of videos showing the editor working with all 3 platforms together giving gamers a false sence of security. This time im gonna sit back and see what happens full steam ahead for my current fc2 maps.
    I would prefer to set the map size and use the rest of the squares for extended scenery detail. It looks better when you can add depth to the background.
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 2 of 31 FirstFirst 123412 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •