Results 1 to 5 of 5

Thread: Install Keycode | Forums

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Hello, I bought a copy yesterday and after installing and made the register i cannot enter the install keycode. It has a message that the key is incorrect and i cannot bind the account and cannot play. The key has a symbol which is not recognized or i'm not inserting it correctly. For example ....A¯.... Can anyone help or has this happen to anyone?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Welcome to the forums and Silent Hunter 5!

    Your official fix for this can be found here:

    Error: Binding failed! This key has been used already

    If that fails, a community discovered fix has worked for some people as well.

    Once you're up and running be sure to head over to SubSim and introduce yourself. You should also take a look at some of the mods available as they fix many issues with the game and bring Silent Hunter 5 into the realm of a playable and enjoyable experience instead of the rough waters you'll start in.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    The problem continues. I still have a message of error. "incorrect key...binding failed". The key that came with the cd is:

    <span class="ev_code_RED">***EDIT please don't post your key on a public forum***</span>
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    Moderator Yooperbacker's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Upper Peninsula of Michigan
    Posts
    3,805
    Good catch BTOG46.


    "When you shoot at a destroyer and miss, it's like hit'in a wildcat in the *** with a banjo" by Chief Officer Steward Dogan - USS Gurnard.
    -------------
    SHIV Guide - TMOwTw 2.5 - Shipping Route Maps US & Jap - TriggerMaru_Overhaul_2-5 - SH4 Manual
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by jfalves75 View Post
    Hello, I bought a copy yesterday and after installing and made the register i cannot enter the install keycode. It has a message that the key is incorrect and i cannot bind the account and cannot play. The key has a symbol which is not recognized or i'm not inserting it correctly. For example ....A¯.... Can anyone help or has this happen to anyone?
    Make sure you but the dashes in when entering the code I did this and got the same error. Most games you dont need to well with this one you do.
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •