Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 58

Thread: Hungarian players [Hungarian Thread] | Forums

Junior Member
    Sziasztok!

Ha beindul a buli, jövök én is! De maga a játék mikor fog beindulni? Nem a béta, hanem az igazi!
    Mert ha beindul jövök és ölök! Elvileg ez olyan lesz, mint a Travian?

Persze jó lenne egy magyar szövetség kiépítése, nem? Mit szóltok?

Hát a full játék jó ha nyár elején beindul.
    Elvileg már a bétának is mennie kéne de nem tudok róla hogy legalább az beindult volna.

Egyébként remélem hogy nem olyan lesz mint a travian!
    A travianban nem lehetsz sikeres ha mondjuk csak napi össz 1 órát játszol itt viszont elvileg nem szenvedsz akkora hátrányt.

a magyar szövetségben én is benne vagyok!
    már 10 éve ezt a játékot várom!

Szerintem azért lesz különbség az egy nap 20 percet játszók és mondjuk órák hosszat játszók közt.
    Vegyük csak alapul azt, hogy ugyebár a harcok után kapsz tapasztalati pontot.
    20perc alatt harcolsz mondjuk 2Ĺ‘t, 2óra alatt meg 12Ĺ‘t... Valószínűleg az utóbbi kap több tp-t, amivel ugyebár gyorsabban fejlĹ‘dik mint a kevesebbet játszók.

Mindenképp hátrányban lesz, viszont nem mindegy mennyire!
    A travianban non-stop ott kellett lenni, farmolni folyamatosan és a fejlesztéseket perc késés nélkül indítgatni.
    Aki nem így csinálta abból farm lett.

Ha csak fele ennyire lesz fontos az online játék már van remény a nem ****áknak is.

hi Heroes fanok!
    megvan már valakinek a complete edition?
    gondolkodom erĹ‘sen a megrendelésén.

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by csiliskutya:
    hi Heroes fanok!
    megvan már valakinek a complete edition?
    gondolkodom erĹ‘sen a megrendelésén. </div></BLOCKQUOTE>

Nincs, de nekem is jól esne.
    Egy másik oldalon láttam a teljes tartalmát, eléggé odab.sz

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Kiskoko:
    Akkor lassan lehet várni a meghívó levelet a bétába?! Remélem kapok </div></BLOCKQUOTE>

hogyan lehet meghívót kapni?

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by baracsi1975:
    <BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Kiskoko:
    Akkor lassan lehet várni a meghívó levelet a bétába?! Remélem kapok </div></BLOCKQUOTE>

hogyan lehet meghívót kapni? </div></BLOCKQUOTE>

Egyszerűen regisztrálsz és várod a szerencsédet... Vagy kapsz vagy nem.

Sziasztok!

Most regeltem, de még nem nagyon találom fel itt magam. Mikor lehet játszani, vagy tesztelni?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast