Results 1 to 2 of 2

Thread: Multiplayer Problems with Lt Blue Screan (but no crash) then pic comes back again | Forums

  1. #1
    XyZspineZyX
    Guest
    Multiplayer Problems with Lt Blue Screan (but no crash) then pic comes back again

    I flew my first multiplayer game today! I got in fine got my engines started, took off. But then I started getting losing graphics completely Lt. Blue Screan came on for 30 seconds then graphics picture came back. Then it did it again.

    I am only getting 16 fpm. I will try reducing the graphics to low settings until I get a better video card.

    System Specs

    P4 2.2 ghz
    5200 AGP FX GeForce (128 MB DDR)
    Cable Modem
    Plextor CDR PX-W2410A
    Audigy sound card
    Win XP Pro
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    XyZspineZyX
    Guest
    Multiplayer Problems with Lt Blue Screan (but no crash) then pic comes back again

    I flew my first multiplayer game today! I got in fine got my engines started, took off. But then I started getting losing graphics completely Lt. Blue Screan came on for 30 seconds then graphics picture came back. Then it did it again.

    I am only getting 16 fpm. I will try reducing the graphics to low settings until I get a better video card.

    System Specs

    P4 2.2 ghz
    5200 AGP FX GeForce (128 MB DDR)
    Cable Modem
    Plextor CDR PX-W2410A
    Audigy sound card
    Win XP Pro
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •