Results 1 to 3 of 3

Thread: Framerate Problems--Certain Light Sources. Help!! | Forums

Spider-Bot | Splinter Cell Blacklist | Companion App

Fourth Echelon Economy 101 | Splinter Cell Blacklist [NORTH AMERICA]

Out of the Shadows - Splinter Cell Blacklist Dev Panel

J. Cole Trailer - Splinter Cell Blacklist [NORTH AMERICA]

  1. #1
    XyZspineZyX
    Guest
    I am just now playing the game for PC. I have

    AMD 2000+@1667
    Geforce 4 Ti 4400
    Audigy
    512 Ram
    Direct X 9.1
    Latest Nvidia Drivers

    Ive started playing and it runs well most of the time, but when they are certain portions and specific light sources on screen the frame rates crap out terribly.

    I remember when the game was first released there was talk of tweaks, or recommended setting (ie which level of AA to use). If anyone has tips to improve the games performance, I would appreciate it.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    XyZspineZyX
    Guest
    I am just now playing the game for PC. I have

    AMD 2000+@1667
    Geforce 4 Ti 4400
    Audigy
    512 Ram
    Direct X 9.1
    Latest Nvidia Drivers

    Ive started playing and it runs well most of the time, but when they are certain portions and specific light sources on screen the frame rates crap out terribly.

    I remember when the game was first released there was talk of tweaks, or recommended setting (ie which level of AA to use). If anyone has tips to improve the games performance, I would appreciate it.
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    XyZspineZyX
    Guest
    1. Recommended setting for AA is off.

    2. You have to set your performance/application slider to application (in your card settings).

    My system:

    AMD XP 2400+ @ 2.13 Ghz
    1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @333Mhz
    Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
    Windows XP SP 1
    Microsoft Directx 9.0a
    Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
    16x Antec DVD drive
    24x10x40 Plexwriter CD-RW
    1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
    1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
    XFX KT400 ALH Via mainboard, 4-in-1 4.48

    Additional PC version help:

    http://scmod.splintercellsource.com
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •