Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: GPF no history.... | Forums

Spider-Bot | Splinter Cell Blacklist | Companion App

Fourth Echelon Economy 101 | Splinter Cell Blacklist [NORTH AMERICA]

Out of the Shadows - Splinter Cell Blacklist Dev Panel

J. Cole Trailer - Splinter Cell Blacklist [NORTH AMERICA]

  1. #1
    XyZspineZyX
    Guest
    No Text

    Message Edited on 08/18/0303:21PM by sgregory123
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    XyZspineZyX
    Guest
    No Text

    Message Edited on 08/18/0303:21PM by sgregory123
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3
    XyZspineZyX
    Guest
    Well, it's according. That is slightly hot for a P4, my AMD runs at 45C idle, 52C full load. The P4 is a much cooler processor than the AMD. The AMD processors run so hot that some of the laptops AMD equipted caught on fire. But, I wouldn't worry, as long as you're under 60C, then you'll be fine. There's nothing to worry about.

    Now, about your crashing. It looks that your video card and mobo drivers are up to date. But, I noticed that you have DX 9.0a. DX 9.0b is out now, you may want to grab it anyway, but I don't think that'll fix your crashing. I want you to reinstall the game. Did you get any errors when you first installed the game? Any files that wouldn't load?

    Have you installed the 1.2b patch? Is XP fully updated according to Microsoft's update?

    Those are quite a few things to look at. If you still have problems, let me know, and I'll see what else I can think of.

    My system:

    AMD XP 3000+ @ 2.23Ghz
    1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @354Mhz
    Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
    Windows XP SP 1
    Microsoft Directx 9.0b
    Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
    16x Antec DVD drive
    24x10x40 Plexwriter CD-RW
    1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
    1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
    Asus A7V600 VIA KT600 mainboard, 4-in-1 4.48
    Thermaltake Aquarius II liquid cooling system
    Additional PC version help:

    http://scmod.splintercellsource.com
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4
    XyZspineZyX
    Guest
    Is there any way to keep my game progress after the reinstall, I just killed grinko, and all while battling the damn crashing!!! I have all my updates, and I am in the process of d/ling 9.0b (DX) but just wondering about the game. PS the game loaded fine.

    Thanks Man!!!
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5
    XyZspineZyX
    Guest
    You can keep your progress. All you have to do is go get the save folder from the SC directory on your computer. Just copy it to another place (remember where you put it), and after the reinstall, drop it back into the SC directory.

    I had a simular problem with NOLF2. I just reinstalled, and everything was hunky dory. The only problem was that when you reinstall that particular game, you lose your previous saves. I've yet to find a way around that.

    My system:

    AMD XP 3000+ @ 2.23Ghz
    1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @354Mhz
    Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
    Windows XP SP 1
    Microsoft Directx 9.0b
    Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
    16x Antec DVD drive
    24x10x40 Plexwriter CD-RW
    1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
    1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
    Asus A7V600 VIA KT600 mainboard, 4-in-1 4.48
    Thermaltake Aquarius II liquid cooling system
    Additional PC version help:

    http://scmod.splintercellsource.com
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6
    XyZspineZyX
    Guest
    Message Edited on 08/13/0308:17PM by sgregory123
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7
    XyZspineZyX
    Guest
    Well, after the reinstallation, first startup, CRASH!! Crap, have to reinstall the patch....still CRASH!! any suggestions?
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8
    XyZspineZyX
    Guest
    Run a virus scan on your computer. It shouldn't have any problems.

    My system:

    AMD XP 3000+ @ 2.23Ghz
    1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @354Mhz
    Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
    Windows XP SP 1
    Microsoft Directx 9.0b
    Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
    16x Antec DVD drive
    24x10x40 Plexwriter CD-RW
    1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
    1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
    Asus A7V600 VIA KT600 mainboard, 4-in-1 4.48
    Thermaltake Aquarius II liquid cooling system
    Additional PC version help:

    http://scmod.splintercellsource.com
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9
    XyZspineZyX
    Guest
    I have run virus check out my hoo-haa, and nothing! I just cant figure this out. It really sucks cuz I have to save every 3 seconds for fear of losing ground!!
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10
    XyZspineZyX
    Guest
    Nvidia has new drivers, go get them from www.nvidia.com and see if that fixes it.

    My system:

    AMD XP 3000+ @ 2.23Ghz
    1 gig of Corsair DDR PC2700 RAM @354Mhz
    Radeon 9800 Pro video w/TV out core @434, mem @720
    Windows XP SP 1
    Microsoft Directx 9.0b
    Antec TruePower TrueBlue True480 PSU
    16x Antec DVD drive
    24x10x40 Plexwriter CD-RW
    1 Westerndigital 40 gig harddrive, master
    1 Westerndigital 100 gig hdd, slave
    Asus A7V600 VIA KT600 mainboard, 4-in-1 4.48
    Thermaltake Aquarius II liquid cooling system
    Additional PC version help:

    http://scmod.splintercellsource.com
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •