Results 1 to 2 of 2

Thread: Wierd problem hosting Athena Sword!! | Forums

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    2
    If I host Ravenshield 1.56 then people can join and play. And when the games ends to load new map or an administrator loads a new map then it works great. But if i do the same while hosting an Athena Sword server then when it comes to load a new map or when the Admin loads a new map everyone joined returns to the Multiplayer menu with the message "You are not authorized to play on this game server"

    What am i doing wrong. It works for the Ravenshield 1.56 Dedicated server but not for Athena Sword 1.02 Dedicated server
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    2
    If I host Ravenshield 1.56 then people can join and play. And when the games ends to load new map or an administrator loads a new map then it works great. But if i do the same while hosting an Athena Sword server then when it comes to load a new map or when the Admin loads a new map everyone joined returns to the Multiplayer menu with the message "You are not authorized to play on this game server"

    What am i doing wrong. It works for the Ravenshield 1.56 Dedicated server but not for Athena Sword 1.02 Dedicated server
    Reply With Quote Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •