ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Polskie gadanie :) (Polish Thread)
Page 1 2 

Moderators: arturchix, Kartabon, Yaiden
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply

5-star Rating (2 Votes) Rate It!  Login/Join 
Posted
Na początek aż cztery pytanka:utworzymy Polską gildie?Kto gra w te hirołsy i czy dowiedzieliście się o tym z clicka?I kiedy Beta testy?

This message has been edited. Last edited by: arturchix,

Posts: 6 | Registered: Sun March 09 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
1. przydala sie poska gildie przypuszczam ze nie bedzei tylo 1
2. chetnie w nie zagam
3. dowiedzialem sie z clicka
4. nie wiadomo.....

mam nadzieje ze zadowolilem cie moimi odpowiedziami

Posts: 2 | Registered: Tue March 11 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Nie no GZ zaerejstrowalem sie i jak ja mam grac? Klikam login/play to edit konta wszystko klikam i nic o graniu nie ma..:/ plz help

Posts: 1 | Registered: Wed March 12 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of TsuChi
Posted Hide Post
Dzikens Smile na dzień dzisiejszy jeszcze nikt nie może grać bo nawet bety nie ma.
Ta opcja Login/play na razie służy temu żeby się zarejestrować i mieć nadzieję że zostanie się wylosowanym do uczestnictwa w becie. Zagwarantowane uczestnictwo mają tylko ci co kupili Complete Edition - niestety w Polsce nie zauważyłem tego wydania.
Więc pozostaje nam czekać i mieć nadzieję. A termin uruchomienia bety nie jest znany.
Pozdrowienia dla wszystkich POLAKÓW Smile i tych co po polsku czytać umieją Big Grin

This message has been edited. Last edited by: TsuChi,

Posts: 33 | Registered: Fri September 12 2003Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
jakiś polski odzew jest,DANIOR,odpowiedziami mnie zadowoliłeś.a może gildę Naruto?Kto ogląda?

Posts: 6 | Registered: Sun March 09 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
nie mieszaj 2 róznych swiatów...

Posts: 2 | Registered: Tue March 11 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
no to nie było by tak na serio tylko było by to zrzeszenie tych co lubią naruto,i pomaganie sobie,czyli jakby takie zrzeszenie fanów.

This message has been edited. Last edited by: umuk,

Posted Hide Post
Życzę wszystkim żeby znaleźli się w becie. Ja osobiście kupiłem sobie Heroes of Might and Magic Complete Edition i otrzymałem swój magiczny kod pozwalający mi na udział. Już nie mogę się doczekać. Smile

Posts: 43 | Registered: Thu October 13 2005Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of TsuChi
Posted Hide Post
quote:
Ja osobiście kupiłem sobie Heroes of Might and Magic Complete Edition

Gdzie kupiłeś?

Posts: 33 | Registered: Fri September 12 2003Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Sprowadziłem sobie z Anglii. Sporo to kosztowało, ale obawiam się, że nawet jeśli już ukaże się polskie wydanie (planowane przez CDProjekt) to będzie ono pozbawione specjalnego kodu umożliwiającego dostęp do bety.

Posts: 43 | Registered: Thu October 13 2005Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
siemka, wiecie kiedy będzie można już grać?

Posts: 1 | Registered: Sun March 16 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Tez czekam z niecierpliwoscia na to cudenko.
Zawsze lubilem herosow, ale nie mam czasu grac wiec to jest cos w sam raz

Posts: 2 | Registered: Sun March 16 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of TsuChi
Posted Hide Post
quote:
Originally posted by mihcik:
Zawsze lubilem herosow, ale nie mam czasu grac wiec to jest cos w sam raz

Jak cię wciągnie ta gra to będziesz spędzał przy niej nawet kilka godzin dziennie Wink

Posted Hide Post
Witam,
dla mnie HoMM Kingdoms jest alternatywą dla H5, jako że najnowsza część mi zwyczajnie nie chodzi na moim wiekowym sprzęcie :]
Z niecierpliwością czekam na betę (może się załapię ^^), ale raczej błędów i tak nie zauważę :P
@temat:
1. Polska gildia - wybaczcie, zakładam z kumplami :] wstęp zamknięty :P
2. Ja będę grał Smile
3. Nie, nie z cilcka. Aczkolwiek czytam czasem tę gazetę. Napisali coś ciekawego na temat HoMMK?
4. Beta testy na początku wiosny, a sama gra w okolicach maja - jeśli dobrze pójdzie.
Pozdrawiam Smile

Uwalniamy duszę w niebo,
Ubijamy tylko ciało
(english signature in translating Wink)

Posts: 1 | Registered: Mon March 17 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Siema all
Co do "głównego wątku" to a) dobry pomysł z ta Gildią - pisze się na to, b) grał będę, bo zapowiada się ciekawie, c) Click - nie czytam, dowiedziałem się z....hmm nie pamiętam w sumie Big Grin chyba z jakiegoś portalu o grach, d) beta, jak już większość powiedziała na wiosnę, czyli niedługo Big Grin
Zobaczymy jak to wyjdzie.

Pozdro dla wszystkich "bohaterów" :P

Posts: 1 | Registered: Mon March 17 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
 Previous Topic | Next Topic powered by eve community Page 1 2  

ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Polskie gadanie :) (Polish Thread)

Terms of Use