Dzikens na dzień dzisiejszy jeszcze nikt nie może grać bo nawet bety nie ma. Ta opcja Login/play na razie służy temu żeby się zarejestrować i mieć nadzieję że zostanie się wylosowanym do uczestnictwa w becie. Zagwarantowane uczestnictwo mają tylko ci co kupili Complete Edition - niestety w Polsce nie zauważyłem tego wydania. Więc pozostaje nam czekać i mieć nadzieję. A termin uruchomienia bety nie jest znany. Pozdrowienia dla wszystkich POLAKÓW i tych co po polsku czytać umieją
This message has been edited. Last edited by: TsuChi,
Å»yczÄ™ wszystkim żeby znaleźli siÄ™ w becie. Ja osobiÅ›cie kupiÅ‚em sobie Heroes of Might and Magic Complete Edition i otrzymaÅ‚em swój magiczny kod pozwalajÄ…cy mi na udziaÅ‚. Już nie mogÄ™ siÄ™ doczekać.
Sprowadziłem sobie z Anglii. Sporo to kosztowało, ale obawiam się, że nawet jeśli już ukaże się polskie wydanie (planowane przez CDProjekt) to będzie ono pozbawione specjalnego kodu umożliwiającego dostęp do bety.
Witam, dla mnie HoMM Kingdoms jest alternatywÄ… dla H5, jako że najnowsza część mi zwyczajnie nie chodzi na moim wiekowym sprzÄ™cie :] Z niecierpliwoÅ›ciÄ… czekam na betÄ™ (może siÄ™ zaÅ‚apiÄ™ ^^), ale raczej błędów i tak nie zauważę :P @temat: 1. Polska gildia - wybaczcie, zakÅ‚adam z kumplami :] wstÄ™p zamkniÄ™ty :P 2. Ja bÄ™dÄ™ graÅ‚ 3. Nie, nie z cilcka. Aczkolwiek czytam czasem tÄ™ gazetÄ™. Napisali coÅ› ciekawego na temat HoMMK? 4. Beta testy na poczÄ…tku wiosny, a sama gra w okolicach maja - jeÅ›li dobrze pójdzie. Pozdrawiam
Uwalniamy duszę w niebo, Ubijamy tylko ciało (english signature in translating )
Siema all Co do "gÅ‚ównego wÄ…tku" to a) dobry pomysÅ‚ z ta GildiÄ… - pisze siÄ™ na to, b) graÅ‚ bÄ™dÄ™, bo zapowiada siÄ™ ciekawie, c) Click - nie czytam, dowiedziaÅ‚em siÄ™ z....hmm nie pamiÄ™tam w sumie chyba z jakiegoÅ› portalu o grach, d) beta, jak już wiÄ™kszość powiedziaÅ‚a na wiosnÄ™, czyli niedÅ‚ugo Zobaczymy jak to wyjdzie.