Dzikens na dzień dzisiejszy jeszcze nikt nie może grać bo nawet bety nie ma. Ta opcja Login/play na razie służy temu żeby się zarejestrować i mieć nadzieję że zostanie się wylosowanym do uczestnictwa w becie. Zagwarantowane uczestnictwo mają tylko ci co kupili Complete Edition - niestety w Polsce nie zauważyłem tego wydania. Więc pozostaje nam czekać i mieć nadzieję. A termin uruchomienia bety nie jest znany. Pozdrowienia dla wszystkich POLAKÓW i tych co po polsku czytać umieją
This message has been edited. Last edited by: TsuChi,
Życzę wszystkim żeby znaleźli się w becie. Ja osobiście kupiłem sobie Heroes of Might and Magic Complete Edition i otrzymałem swój magiczny kod pozwalający mi na udział. Już nie mogę się doczekać.
Sprowadziłem sobie z Anglii. Sporo to kosztowało, ale obawiam się, że nawet jeśli już ukaże się polskie wydanie (planowane przez CDProjekt) to będzie ono pozbawione specjalnego kodu umożliwiającego dostęp do bety.
Witam, dla mnie HoMM Kingdoms jest alternatywą dla H5, jako że najnowsza część mi zwyczajnie nie chodzi na moim wiekowym sprzęcie :] Z niecierpliwością czekam na betę (może się załapię ^^), ale raczej błędów i tak nie zauważę :P @temat: 1. Polska gildia - wybaczcie, zakładam z kumplami :] wstęp zamknięty :P 2. Ja będę grał 3. Nie, nie z cilcka. Aczkolwiek czytam czasem tę gazetę. Napisali coś ciekawego na temat HoMMK? 4. Beta testy na początku wiosny, a sama gra w okolicach maja - jeśli dobrze pójdzie. Pozdrawiam
Uwalniamy duszę w niebo, Ubijamy tylko ciało (english signature in translating )
Siema all Co do "głównego wątku" to a) dobry pomysł z ta Gildią - pisze się na to, b) grał będę, bo zapowiada się ciekawie, c) Click - nie czytam, dowiedziałem się z....hmm nie pamiętam w sumie chyba z jakiegoś portalu o grach, d) beta, jak już większość powiedziała na wiosnę, czyli niedługo Zobaczymy jak to wyjdzie.