ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Croatian player [Croatian Thread]
Page 1 2 

Moderators: arturchix, Kartabon, Yaiden
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply

Login/Join 
Posted
Malo nas je al nas ima!!! bow

This message has been edited. Last edited by: arturchix,

Posts: 3 | Registered: Fri May 09 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
jel vama ovo radi

Posts: 1 | Registered: Sun May 11 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Ne kužim kak ve početi igrati? Svaki put kad stisnem na login/play me pita za lozinku iako sam već ulogiran, onda ja napišem lozinku pa me prebaci na početnu stranicu!!!

Posts: 1 | Registered: Tue July 08 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
jos nemremo, ak nemas cd key, nemos u betu kolko sam ja skuzio.

Posts: 1 | Registered: Tue July 08 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Nemozete igrat. Igra je tek u BETA verziji. Nazalost morat cemo jos cekat do ove zime. Nadajmo se najboljem :-).

Posts: 1 | Registered: Mon July 14 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
..bas sam nestrpljiv....
veliki sam fancijelog serijala

Posts: 1 | Registered: Mon October 20 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
bok svima

jel netko zna kad OTPRILIKE cemo moc igrat?
tj. kadce zavrsit beta verzija ??

Smile

e i da, kao sto vidim , drugi vec organiziraju klanove/aleance, pa bi mogli i mi.

evo ja i frend smo vec unutra,
*Vertel
*Djimi

jel oce jos netko unutra ?
neko nek preporuci ime klana Smile ??

Posts: 4 | Registered: Wed August 06 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Pročital sam dosta i ne da mi se više tražit. Jel zbilja neko zna kad će se moć počet igrat? I dal se može ući već sad ak imaš ključ od kupljene igrice ili i to treba još pričekat.

Posts: 4 | Registered: Tue November 25 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
kazu u prosincu,znaci recimo za oko bozica bi beta trebala bit gotova Smile

Posts: 4 | Registered: Wed August 06 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Thnx.
A dal neko zna di se može kupit HOMM complete u Hrvatskoj?? znam da doÄ‘e oko 50 eura ali nisam našo na netu da negde ima.

Posts: 4 | Registered: Tue November 25 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
a da ja vas nesto pitam:kako igrat??il ima neka stranica pa tam napravis sebi acc il moras kupit cd da se ulogiras pa da igras pa mi nije jasno kak da igram kad izidje sad na bozic

inace sam veteran u HOMM Too Happy

jos 20 dana do bozicaBig Grin

Posts: 6 | Registered: Thu December 04 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of danijel2008
Posted Hide Post
neće to skoro izgleda mi...inače pozz iz osijeka...od fana HOMM-a koji i dan danas prži tricu skoro svaki drugi dan...

Posts: 12 | Registered: Thu September 08 2005Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
odvalicemo vas purgeri!

Posts: 10 | Registered: Fri April 01 2005Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
ima li tu zivih uopce...ili sam ja jedini koji ovo jos ceka....

Posts: 25 | Registered: Sat January 31 2009Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
quote:
Originally posted by BeastMage:
Thnx.
A dal neko zna di se može kupit HOMM complete u Hrvatskoj?? znam da doÄ‘e oko 50 eura ali nisam našo na netu da negde ima.

ima u algoritmu mislim da je 350kn

Posts: 2 | Registered: Sat March 21 2009Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post