![]() |
![]() |
|
Go
![]() |
New
![]() |
Find
![]() |
Notify
![]() |
Tools
![]() |
Reply
![]() |
|
Herkes bir sekilde kendi ulkesi altinda toplanmis bari bizde bizim ulkemiz altinda toplanalim istedim. herkese iyi oyunlar
|
|||
|
Boas pessoal também to dentro da aliança.... mas o que gostava mesmo era que o jogo comece estou a ficar impaciente já estamos perto do final do ano e nada
Se souberem de alguma novidade não hesitem item em falar. Abraços! |
||||
|
göünüşe göe pek katılımcı yok
umarım oynanmaya başlandığında bir ittifak yapacak kadar kişi bulabiliriz |
||||
|
sıkı bir travian cı olarak , burdayım ..
kadroyu toplar gelirim valla ... ama oyunu henüz açamadım aktivasyon kodu mailemi gelcek nası yapıcam anlamadım |
||||
|
Merhaba arkadaşlar,bende aranızda varım ve oyunu 1 yıldır falan bekliyorum ama hala yok,ne zaman başliyacak bu oyun ???
|
||||
|
herkese selam
|
||||
|
baslasında oynaması kolay
|
||||
|
1 yıldır bekleniyomu ? woaw
ya daha betası başlamamış sanırım o bitcek bide normal başlıycak peheyy, ama grafikler güzel gözüküyo.. betayı oynamak için homm5 complate edition gerekiyo sanırım çok yazık |
||||
|
Ben de varım aranızda ama benim caos theory ile ilgili multiplayer sorunum var ama ubisoft a derdimi anlatamadım bana yardım edebilecekler lütfen pm atsın sonra ittifak yaparız.
|
||||
|
Selam ekip! Bu oyunun dusuncesi bile bana ne kadar keyif veriyor anlatamam
Erken oldugunun farkindayim ama Alliance isi cok onemli! Bence biz simdiden hazirliklara baslayalim derim Elimden geldigince forumlari takip ediyorum, simdilik kritik noktalar; *oyunda baslangic yerlerimizi secebiliyoruz. uygun bir sekilde yayilmaliyiz (ne cok yakin ne cok uzak) *Guild'ler sinirlandirilacak (maximum uye)-rakam belli degil ama basarili olacaksak bu sayiya kesin ulasmaliyiz. Daha fazla olursak 2 Guild bile olabulir. *Oyuncular Maximum 10 sehir kurabilecek => Maximum uye x 10 sehir. *Maalesef savaslar otomatik!! Savas ici stratejiler anlamini yitirdi Ilk adim olarak bir Guild altinda toplanmayi oneriyorum. Bu konudaki gorusleriniz nelerdir? Kalin saglicakla P.S. MDAMI74, Ubisoft'a derdini anlatma konusunda sana yardimci olabilirim. Bana e-maille ulasabilirsin. ercan_hocaoglu@hotmail.com |
||||
|
herkese selam bende yerimi aranızda almak isterim ama nezaman başlıcak acaba
|
||||
|
yaklaşık 3.5 yıldır heroes forumlaruna takılırım. bu kadar Türk olduğunu bilmiyordum..
|
||||
|
slm arkadaslar bende bu oyunu cok merak edenlerdenim ingilizcesi iyi olan birisi forumda verilen bilgileri tukceye cevirirse baslarken nasıl beraber baslıyacağımızı öğrenebiliriz! ki baya bir yabancı insan var biz turkler bir catı altında toplanırsak çok iyi oalcak!
daha 2 hafta var umarım burda beraber toplanabiliriz! |
||||
|
| Powered by Eve Community |
| Please Wait. Your request is being processed... |
|