Posted
Mon February 25 2008 04:32
Ха да Ñе Ñъберем Ñите Българи.
Ðе знам. Пишеше ÐºÑ€Ð°Ñ Ð½Ð° Фенвруари. Ðма има много гадна тема, кои ще може да играе Бетата. И затова реших да пуÑнеме една темичка, да Ñме по-атрактивни.
Гледали ли Ñте тази
Тема . Има ъпдеит от 22ри. ДоÑта полезни неща казва тоÑ. Само Ð¿Ð°Ñ€Ð²Ð¸Ñ Ð¿Ð¾Ñ Ðµ Ñ Ð¾Ñ‚Ð³Ð¾Ð²Ð¾Ñ€Ð¸Ñ‚Ðµ.
Hi Ar4iii.
Ðе знам но аз Ñъм раздвоен. Ðа едно мÑÑто пише че ти трÑбва ключ. Рна друго че ключа ти дава гарантиран вход в бета теÑта. Вие как ги тълкувате пиÑаниÑта във форума.
Малко update. И двата цитата Ñа от FAQ:
1. "Keep this serial number safe!
It will allow you to have an exclusive access to the BETA"
2. "Joining the Heroes of Might & Magic Kingdoms BETA requires three easy steps:
- Check the unique serial number printed on the HOMMV Complete Edition Leaflet"
Та не знам.
This message has been edited. Last edited by: severfen ,
Tue February 26 2008 03:58
Брадчеда нÑма ли да Ñе включи. Гледам Ñега към ÐºÑ€Ð°Ñ Ð½Ð° меÑеца, вÑички държави активно иÑкат Ñ‚ÐµÑ…Ð½Ð¸Ñ Ñ‚Ð¾Ð¿Ð¸Ðº да е най-отгоре. Странно защо ли
?
Ðека да Ñи коментираме нещо, за да не оÑтанем назад
.
Agr... Anybody? Come on guys, say something.
Hi ypoga, готин ник
.
Ðе от рода, а ще Ñи е направо Heroes
. Ще има малко промени, които Ñе налагат от факта, че ще Ñе играе online.
Ðе знам до колко Ñи Ñе запознал Ñ Ð¿Ñ€Ð¾ÐµÐºÑ‚Ð°. Тук във форума, има много информациÑ, а и това което казват от UBI, много ме радва. Чакаме вÑеки момент да пуÑнат BETA'та. Това е единÑтвено Ð¼Ð°Ð»ÐºÐ¸Ñ Ð¿Ñ€Ð¾Ð±Ð»ÐµÐ¼. ÐÑма вÑички да учаÑтват в неÑ.
Така че за Ñега чакаме. Ðз и за това гледам темата ни да е към първите. Та когато дойде момента да Ñме атрактивни теÑтери. Инак BETA'та ще е 3 меÑеца и Ñлед това ще е напълно free.
За в офиÑа Ñ Ð´Ð²ÐµÑ‚Ðµ ръце ЗÐ. Още повече ми хареÑва че UBI Ñа обещали да може да Ñе играе Ñ Ð¿Ð¾ 2 Ð²Ð»Ð¸Ð·Ð°Ð½Ð¸Ñ Ð·Ð° по 15 минути или цÑл ден. ЗавиÑи кои колко време има. Ðе знам как ще го направÑÑ‚, без да нарушат баланÑа, но пак Ñам ЗÐ. Защото не винаги е Ñпокойно на работа и ще мога да влизам.
Hi kubivv, добре дошъл.
Hi SneakyDude,
Официално Ñтартът на бетата е през Ð¿ÑŠÑ€Ð²Ð¸Ñ Ñ‚Ñ€Ð¸Ð¼ÐµÑтър на 2008. Демек до ÐºÑ€Ð°Ñ Ð½Ð° този меÑец. Ð’ поÑледно време доÑта Ñе омълчаха UBI, Ñвно Ñа заети. ИмÑше и промени по хоÑтинга на Ñаита. Дано да знак, че Ñтарта е близо. Защото до ÐºÑ€Ð°Ñ Ð½Ð° 1 тримеÑтар има 10 дни.