Не знам. Пишеше края на Фенвруари. Ама има много гадна тема, кои ще може да играе Бетата. И затова реших да пуснеме една темичка, да сме по-атрактивни.
Гледали ли сте тази Тема. Има ъпдеит от 22ри. Доста полезни неща казва тоя. Само парвия пос е с отговорите.
Не знам но аз съм раздвоен. На едно място пише че ти трябва ключ. А на друго че ключа ти дава гарантиран вход в бета теста. Вие как ги тълкувате писанията във форума.
Малко update. И двата цитата са от FAQ: 1. "Keep this serial number safe! It will allow you to have an exclusive access to the BETA" 2. "Joining the Heroes of Might & Magic Kingdoms BETA requires three easy steps: - Check the unique serial number printed on the HOMMV Complete Edition Leaflet"
Та не знам.
This message has been edited. Last edited by: severfen,
Severfen гледам, че си наясно с концепцията на играта, би ли могъл да ми разясниш това нещо от рода на Heroes ли ще е само че online? Ако да много ще ми допадне, защото това ми е една от любимите игрици.
Не от рода, а ще си е направо Heroes . Ще има малко промени, които се налагат от факта, че ще се играе online.
Не знам до колко си се запознал с проекта. Тук във форума, има много информация, а и това което казват от UBI, много ме радва. Чакаме всеки момент да пуснат BETA'та. Това е единствено малкия проблем. Няма всички да участват в нея.
Така че за сега чакаме. Аз и за това гледам темата ни да е към първите. Та когато дойде момента да сме атрактивни тестери. Инак BETA'та ще е 3 месеца и след това ще е напълно free.
Не съм напълно запознат с проекта, но съм с двете ръце "ЗА" направата на такава онлайн игра, първо защото съм голям фен на поредицата HOMM и второ защото докато съм на работа да има какво да си джиткам. П.С. Започвам да се информирам относно бъдещия проект на UBI.
За в офиса с двете ръце ЗА. Още повече ми харесва че UBI са обещали да може да се играе с по 2 влизания за по 15 минути или цял ден. Зависи кои колко време има. Не знам как ще го направят, без да нарушат баланса, но пак сам ЗА. Защото не винаги е спокойно на работа и ще мога да влизам.
Официално стартът на бетата е през първия триместър на 2008. Демек до края на този месец. В последно време доста се омълчаха UBI, явно са заети. Имяше и промени по хостинга на саита. Дано да знак, че старта е близо. Защото до края на 1 триместар има 10 дни.