ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Bulgarian players [Bulgarian Thread]
Page 1 2 3 

Moderators: arturchix, Kartabon, Yaiden
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply

5-star Rating (5 Votes) Rate It!  Login/Join 
Posted
Ха да се съберем сите Българи.

Posts: 16 | Registered: Tue February 19 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Айде - кога ще се почваме!

Posts: 1 | Registered: Mon February 25 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Не знам. Пишеше края на Фенвруари. Ама има много гадна тема, кои ще може да играе Бетата. И затова реших да пуснеме една темичка, да сме по-атрактивни.

Гледали ли сте тази Тема. Има ъпдеит от 22ри. Доста полезни неща казва тоя. Само парвия пос е с отговорите.

Posts: 16 | Registered: Tue February 19 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
И аз съм на линия!

Posts: 1 | Registered: Mon February 25 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Hi Ar4iii.

Не знам но аз съм раздвоен. На едно място пише че ти трябва ключ. А на друго че ключа ти дава гарантиран вход в бета теста. Вие как ги тълкувате писанията във форума.

Малко update. И двата цитата са от FAQ:
1. "Keep this serial number safe!
It will allow you to have an exclusive access to the BETA"
2. "Joining the Heroes of Might & Magic Kingdoms BETA requires three easy steps:
- Check the unique serial number printed on the HOMMV Complete Edition Leaflet"

Та не знам.

This message has been edited. Last edited by: severfen,

Posted Hide Post
Брадчеда няма ли да се включи. Гледам сега към края на месеца, всички държави активно искат техния топик да е най-отгоре. Странно защо ли Smile?

Нека да си коментираме нещо, за да не останем назад Wink.

Posted Hide Post
Agr... Anybody? Come on guys, say something.

Posted Hide Post
Severfen гледам, че си наясно с концепцията на играта, би ли могъл да ми разясниш това нещо от рода на Heroes ли ще е само че online? Ако да много ще ми допадне, защото това ми е една от любимите игрици.

Posts: 2 | Registered: Thu March 13 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Hi ypoga, готин ник Wink.

Не от рода, а ще си е направо Heroes Smile. Ще има малко промени, които се налагат от факта, че ще се играе online.

Не знам до колко си се запознал с проекта. Тук във форума, има много информация, а и това което казват от UBI, много ме радва. Чакаме всеки момент да пуснат BETA'та. Това е единствено малкия проблем. Няма всички да участват в нея.

Така че за сега чакаме. Аз и за това гледам темата ни да е към първите. Та когато дойде момента да сме атрактивни тестери. Инак BETA'та ще е 3 месеца и след това ще е напълно free.

Posted Hide Post
Не съм напълно запознат с проекта, но съм с двете ръце "ЗА" направата на такава онлайн игра, първо защото съм голям фен на поредицата HOMM и второ защото докато съм на работа да има какво да си джиткам.
П.С. Започвам да се информирам относно бъдещия проект на UBI.

Posts: 2 | Registered: Thu March 13 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
За в офиса с двете ръце ЗА. Още повече ми харесва че UBI са обещали да може да се играе с по 2 влизания за по 15 минути или цял ден. Зависи кои колко време има. Не знам как ще го направят, без да нарушат баланса, но пак сам ЗА. Защото не винаги е спокойно на работа и ще мога да влизам.

Posted Hide Post
Здравейте, на всички!
Нямам търпение да почне бетата. Тая големи надежди за играта. Smile

Posts: 4 | Registered: Fri December 14 2007Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Hi kubivv, добре дошъл.

Posted Hide Post
Здрасти на всички!

Току-що се регистрирах и още не съм чел из форуми и FAQ, но все пак да питам и тук: кога започва играта?

Posts: 1 | Registered: Thu March 20 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Hi SneakyDude,

Официално стартът на бетата е през първия триместър на 2008. Демек до края на този месец. В последно време доста се омълчаха UBI, явно са заети. Имяше и промени по хостинга на саита. Дано да знак, че старта е близо. Защото до края на 1 триместар има 10 дни. Smile

Previous Topic | Next Topic powered by eve community Page 1 2 3  

ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Bulgarian players [Bulgarian Thread]

Terms of Use