|
Elég gyér a felhozatal üzenetileg 
|
| |
|
|
|
Nem vagyok valami szószátyár típus.  Itt fÅ‘leg a béta tesztelést kéne megbeszeléni! Egyáltalán vannak-e magyarok akik jönnek és akarnak-e együtt tesztelni, vagy inkább vegyüljünk el a bétások tömegében.  Én mindenképp jönnék tesztelni és jó lenne ha ezt a hazaikkal közösen lehetne megejteni! Magyar klánnak tudnék csinálni saját fórumot is ha igény van rá. (PHPBB 3.0)
|
| |
| Posts: 5 | Registered: Fri February 08 2008 |    |
|

|
Én is szívesen lennék bétás... de nemtok tenni érte sokmit, max csak reménykedni
|
| |
|

|
Pontos dátumot nem adatak még, de idén év elején kezdÅ‘dik a béta elvileg... Hogy a fejlesztÅ‘knek mit jelent "az év eleje", azt én se tudom De jó munkához idÅ‘ kell
|
| |
|
|
|
2007 Decembereben irtak, hogy kb 2 honap. Szerintem ez a 2 honap kb most jar le. Remelem! 
|
| |
|

|
Akkor lassan lehet várni a meghívó levelet a bétába?!  Remélem kapok
|
| |
|
|
|
Sziasztok! Ha beindul a buli, jövök én is! De maga a játék mikor fog beindulni? Nem a béta, hanem az igazi! Mert ha beindul  jövök és ölök!  Elvileg ez olyan lesz, mint a Travian? Persze jó lenne egy magyar szövetség kiépítése, nem? Mit szóltok?
|
| |
| Posts: 4 | Registered: Wed January 30 2008 |    |
|
|
|
Hát a full játék jó ha nyár elején beindul. Elvileg már a bétának is mennie kéne de nem tudok róla hogy legalább az beindult volna. Egyébként remélem hogy nem olyan lesz mint a travian!  A travianban nem lehetsz sikeres ha mondjuk csak napi össz 1 órát játszol itt viszont elvileg nem szenvedsz akkora hátrányt.
|
| |
|

|
Szerintem azért lesz különbség az egy nap 20 percet játszók és mondjuk órák hosszat játszók közt. Vegyük csak alapul azt, hogy ugyebár a harcok után kapsz tapasztalati pontot. 20perc alatt harcolsz mondjuk 2Å‘t, 2óra alatt meg 12Å‘t... Valószínűleg az utóbbi kap több tp-t, amivel ugyebár gyorsabban fejlÅ‘dik mint a kevesebbet játszók.
|
| |
|
|
|
Mindenképp hátrányban lesz, viszont nem mindegy mennyire! A travianban non-stop ott kellett lenni, farmolni folyamatosan és a fejlesztéseket perc késés nélkül indítgatni. Aki nem így csinálta abból farm lett. Ha csak fele ennyire lesz fontos az online játék már van remény a nem kockáknak is. 
|
| |
|