ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Hungarian players [Hungarian Thread]
Page 1 2 3 4 

Moderators: arturchix, Kartabon, Yaiden
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply

Login/Join 
Posted
Itt lehet magyarul.

Posts: 5 | Registered: Fri February 08 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of Kiskoko
Posted Hide Post
Elég gyér a felhozatal üzenetileg Blink

Posts: 19 | Registered: Fri December 14 2007Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Nem vagyok valami szószátyár típus. Smile

Itt fÅ‘leg a béta tesztelést kéne megbeszeléni!
Egyáltalán vannak-e magyarok akik jönnek és akarnak-e együtt tesztelni, vagy inkább vegyüljünk el a bétások tömegében. Veryhappy

Én mindenképp jönnék tesztelni és jó lenne ha ezt a hazaikkal közösen lehetne megejteni!

Magyar klánnak tudnék csinálni saját fórumot is ha igény van rá. (PHPBB 3.0)

Posts: 5 | Registered: Fri February 08 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of Kiskoko
Posted Hide Post
Én is szívesen lennék bétás... de nemtok tenni érte sokmit, max csak reménykedni Wink

Posts: 19 | Registered: Fri December 14 2007Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Sziasztok,most találtam ezt az oldalt. Mikor indul ez a játék?

Posts: 4 | Registered: Sat February 16 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of Kiskoko
Posted Hide Post
Pontos dátumot nem adatak még, de idén év elején kezdÅ‘dik a béta elvileg... Hogy a fejlesztÅ‘knek mit jelent "az év eleje", azt én se tudom Veryhappy
De jó munkához idÅ‘ kell Too Happy

Posted Hide Post
2007 Decembereben irtak, hogy kb 2 honap.
Szerintem ez a 2 honap kb most jar le.
Remelem!
whisper

Picture of Kiskoko
Posted Hide Post
Akkor lassan lehet várni a meghívó levelet a bétába?! Twisted Remélem kapok Happy

Posted Hide Post
Én is kiváncsian várom Smile. Remélem jó lesz a játékmenet

Posts: 1 | Registered: Mon February 25 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Sziasztok!

Ha beindul a buli, jövök én is! De maga a játék mikor fog beindulni? Nem a béta, hanem az igazi!
Mert ha beindul Demonic jövök és ölök! Demonic Elvileg ez olyan lesz, mint a Travian?

Persze jó lenne egy magyar szövetség kiépítése, nem? Mit szóltok?

Posts: 4 | Registered: Wed January 30 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Hát a full játék jó ha nyár elején beindul.
Elvileg már a bétának is mennie kéne de nem tudok róla hogy legalább az beindult volna.

Egyébként remélem hogy nem olyan lesz mint a travian! Smile
A travianban nem lehetsz sikeres ha mondjuk csak napi össz 1 órát játszol itt viszont elvileg nem szenvedsz akkora hátrányt.

Posted Hide Post
a magyar szövetségben én is benne vagyok!
már 10 éve ezt a játékot várom!

Posts: 4 | Registered: Sat February 16 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of Kiskoko
Posted Hide Post
Szerintem azért lesz különbség az egy nap 20 percet játszók és mondjuk órák hosszat játszók közt.
Vegyük csak alapul azt, hogy ugyebár a harcok után kapsz tapasztalati pontot.
20perc alatt harcolsz mondjuk 2Å‘t, 2óra alatt meg 12Å‘t... Valószínűleg az utóbbi kap több tp-t, amivel ugyebár gyorsabban fejlÅ‘dik mint a kevesebbet játszók.

Posted Hide Post
Mindenképp hátrányban lesz, viszont nem mindegy mennyire!
A travianban non-stop ott kellett lenni, farmolni folyamatosan és a fejlesztéseket perc késés nélkül indítgatni.
Aki nem így csinálta abból farm lett.

Ha csak fele ennyire lesz fontos az online játék már van remény a nem kockáknak is. Wink

Posted Hide Post
hi Heroes fanok!
megvan már valakinek a complete edition?
gondolkodom erÅ‘sen a megrendelésén.