ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Ajde valjda ima i ljudi sa šupka svijeta [Balkan Thread]
Page 1 2 3 4 

Moderators: arturchix, Kartabon, Yaiden
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply

-star Rating Rate It!  Login/Join 
Picture of McFighton
Posted
jde valjda ima i ljudi sa šupka svijeta to jest nas balkanaca koji bi igrali ovu igru...

pozdravljam sve nazocne...

jos nista nisam pohvato kako i sta pa zato i otvaram ovo da lakse skuzim, a ne da se moram naprezat citajuc engleski

This message has been edited. Last edited by: arturchix,

Posts: 13 | Registered: Sun February 24 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of McFighton
Posted Hide Post
ajde za pocetak da se barem upisu svi koji razumiju ovaj jezik

Posts: 13 | Registered: Sun February 24 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Pozdrav
Ma ima nas,i bice nas.
Koliko sam ja razumeo ova igra ce se igrati iz browsera.Nije jos pocela,a kad ce neznaju ni oni.
Kao uskoro ce!?!?

Posts: 1 | Registered: Wed February 20 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Evo da se priključim... pozdrav iz Zagreba.

Baš me zanima kako će ovo ispasti na kraju... možda odustanem od OGamea Smile

Posts: 2 | Registered: Tue February 26 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of McFighton
Posted Hide Post
oho ima raje... bogu fala da malo odmorim dusu da se nemoram naprezat citaju jebeni engleski

ja sam igro ogame, mnogo prije... sad samo travian od browser igrica...

e pa da, tako sam i ja razumio da nista neznaju, nije jos izasla a kad izadje beta verziju tj beta test moci ce igrat samo oni koji posjeduju serial key od HOMM complete edition.. a dje mi je serial u pm u zivotu nisam kupio nijednu original igru...
u svakom slucaju prijavio sam se za beta pa mozda me i pozovu... beta test ce trajat 3 mjeseca, nakon toga krece pravo...

koliko sam skuzio bice puno bolja od traviana i ogamea...

no mogu cekat ogromni sam fan homm3 i homm5...
ako vrijeme znaci kvalitetnija i balansiranija igra, mogu cekat jos godinu dana...

pozz iz Zagreba

Posted Hide Post
Igra pride ven tam okrog 20. marca tako da samo še kakšen mesec=)

Posts: 5 | Registered: Thu February 28 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
hehe evo i mene iz zagreba, ne igram inace browser igrem, al isam fan HOMM serijala, pa me jako zaniam kako ce ovo ispasti Smile

Posts: 1 | Registered: Mon April 28 2003Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of Chudomix
Posted Hide Post
Pozdrav svima sa šupka svijeta! Big Grin Lijepo je vidit da se otvoria Balkan thread... Bas evo trenutno igram Travian i jedva cekam izbrisat acc kad predjem na HOMM Kingdoms! Smile

Pozz iz Splita/Zagreba

Posts: 1 | Registered: Thu February 28 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of McFighton
Posted Hide Post
super vidim da nas ima...

ako bude dovoljno odma ispocetka bi mogli napraviti kakav savez/guild/tim/alijancu.. nadam se da ste ZA.

Posted Hide Post
pozdrav svima i ja igram travian (s1, rs1, rs2) i poceo sam ogame (uni7) i tribe wars(world16) pa ako jos nekog ima na ovim serverima javite
inace i ja sam veliki fan HOMM serijala igrao sam sve delove od 3 pa navise

Posts: 4 | Registered: Wed February 20 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
pozdrav is osijeka, dosad nisam igrao te igre preko neta, al heroje cu morat

Posts: 1 | Registered: Fri March 07 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Poz iz Crne Gore!
Ima bre da budemo najaci savez na igricu Smile

Posts: 1 | Registered: Fri March 07 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Hepa evo i nekog iz hemoroida na shupku:
Pozdrav iz Skopja.
Chekam ovo chudo. Kad ce - nezna se, je li?
Dotad OgameBa.

Picture of McFighton
Posted Hide Post
a u pm kako mi je drago da ima ljudi,

otvarajuc ovaj post nisam se ni blizu nadao da ce bit ovoliko balkanaca...

pozz svima, nadam se da cemo osnovat neki savez i da jebacki igramo...

samo koji ce bog docekat vise pocetak

Posted Hide Post
pazi u betu mogu da udju samo oni koji imaju neki complete (full)paket stagod i uz njega kljuc koji im daje pristup beti dakle obicna boranija (mi) moraju da cekaju 3 meseca mozda vise kod ne krene igra ili barem open beta Sad Eyes

Posts: 4 | Registered: Wed February 20 2008Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
 Previous Topic | Next Topic powered by eve community Page 1 2 3 4  

ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Might and Magic  Hop To Forums  Heroes of Might and Magic Kingdoms    Ajde valjda ima i ljudi sa šupka svijeta [Balkan Thread]

Terms of Use