![]() |
![]() |
Forums
Might and Magic
Heroes of Might and Magic Kingdoms
Ajde valjda ima i ljudi sa šupka svijeta [Balkan Thread]|
Go
![]() |
New
![]() |
Find
![]() |
Notify
![]() |
Tools
![]() |
Reply
![]() |
|
![]() |
jde valjda ima i ljudi sa šupka svijeta to jest nas balkanaca koji bi igrali ovu igru...
pozdravljam sve nazocne... jos nista nisam pohvato kako i sta pa zato i otvaram ovo da lakse skuzim, a ne da se moram naprezat citajuc engleski This message has been edited. Last edited by: arturchix, |
||
|
![]() |
ajde za pocetak da se barem upisu svi koji razumiju ovaj jezik
|
|||
|
Pozdrav
Ma ima nas,i bice nas. Koliko sam ja razumeo ova igra ce se igrati iz browsera.Nije jos pocela,a kad ce neznaju ni oni. Kao uskoro ce!?!? |
||||
|
Evo da se priključim... pozdrav iz Zagreba.
Baš me zanima kako će ovo ispasti na kraju... možda odustanem od OGamea |
||||
|
![]() |
oho ima raje... bogu fala da malo odmorim dusu da se nemoram naprezat citaju jebeni engleski
ja sam igro ogame, mnogo prije... sad samo travian od browser igrica... e pa da, tako sam i ja razumio da nista neznaju, nije jos izasla a kad izadje beta verziju tj beta test moci ce igrat samo oni koji posjeduju serial key od HOMM complete edition.. a dje mi je serial u pm u zivotu nisam kupio nijednu original igru... u svakom slucaju prijavio sam se za beta pa mozda me i pozovu... beta test ce trajat 3 mjeseca, nakon toga krece pravo... koliko sam skuzio bice puno bolja od traviana i ogamea... no mogu cekat ogromni sam fan homm3 i homm5... ako vrijeme znaci kvalitetnija i balansiranija igra, mogu cekat jos godinu dana... pozz iz Zagreba |
|||
|
Igra pride ven tam okrog 20. marca tako da samo še kakšen mesec=)
|
||||
|
hehe evo i mene iz zagreba, ne igram inace browser igrem, al isam fan HOMM serijala, pa me jako zaniam kako ce ovo ispasti
|
||||
|
|
|
Pozdrav svima sa šupka svijeta!
Pozz iz Splita/Zagreba |
|||
|
![]() |
super vidim da nas ima...
ako bude dovoljno odma ispocetka bi mogli napraviti kakav savez/guild/tim/alijancu.. nadam se da ste ZA. |
|||
|
pozdrav svima i ja igram travian (s1, rs1, rs2) i poceo sam ogame (uni7) i tribe wars(world16) pa ako jos nekog ima na ovim serverima javite
inace i ja sam veliki fan HOMM serijala igrao sam sve delove od 3 pa navise |
||||
|
pozdrav is osijeka, dosad nisam igrao te igre preko neta, al heroje cu morat
|
||||
|
Poz iz Crne Gore!
Ima bre da budemo najaci savez na igricu |
||||
|
Hepa evo i nekog iz hemoroida na shupku:
Pozdrav iz Skopja. Chekam ovo chudo. Kad ce - nezna se, je li? Dotad OgameBa. |
||||
|
![]() |
a u pm kako mi je drago da ima ljudi,
otvarajuc ovaj post nisam se ni blizu nadao da ce bit ovoliko balkanaca... pozz svima, nadam se da cemo osnovat neki savez i da jebacki igramo... samo koji ce bog docekat vise pocetak |
|||
|
pazi u betu mogu da udju samo oni koji imaju neki complete (full)paket stagod i uz njega kljuc koji im daje pristup beti dakle obicna boranija (mi) moraju da cekaju 3 meseca mozda vise kod ne krene igra ili barem open beta
|
||||
|
| Previous Topic | Next Topic | powered by eve community | Page 1 2 3 4 |
| Please Wait. Your request is being processed... |
|
Forums
Might and Magic
Heroes of Might and Magic Kingdoms
Ajde valjda ima i ljudi sa šupka svijeta [Balkan Thread]