... agree, agree, agree. I noted that it was my first try and I also know, that good idea is the most important on whole movie. Just focus on camera and scene selection and editing .... this is what was going on in this case. :-)
Ju hele, ÄecháÄek :-). LÃbilo? To sem rád. Já tuÅ¡il že mÄ› tu sepsujou za to že je to podobný LockonSTE3, vÅ¡ak mÄ› to taky inspirovalo. Dalšà video už bude snad originál :-).
Tak jestli muzu poradit, tak to serizni, at neni videt ta dolni lista pri externim pohledu. Obcas si pohraj s rychlosti videa, at je to dinamictejsi. Za dalsi......uz je strasne moc videi s topgun hudbou.:-)
Ja sam jsem taky udelal par videi, ale nemam kam je uploadovat, takze je mam na disku. Ted mi navic ve Flaming Cliffs blbne Xvid MPEG-4 encoder a ty kodeky na zvuk jsou taky naprd. :-(
Jinak zvuky ve hÅ™e zatÃm neÅ™eÅ¡Ãm, ty originál ze hry nejsou moc dobrý (myslÃm realistický, hlavnÄ› pÅ™i externÃch pohledech) a navÃc mi to Fraps negrabuje se zvukem (nevÃm proÄ, nemůžu na to pÅ™ijÃt). Takže zvuky nechávám až na editing.