ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Lock On  Hop To Forums  Lock On: Movie Makers    New LockOn movie from Czech
Go
New
Find
Notify
Tools
Reply

Login/Join 
Posted
My new movie was inspired by LockonSTE3 by Tigrou. Take a look at it here:

http://airspace.uhk.cz/gallery/tc/lomac/LockOn_Su33_TopGun_Theme-hi.zip
http://airspace.uhk.cz/gallery/tc/lomac/LockOn_Su33_TopGun_Theme-lo.zip

... and please dont beat me to the head Hammer, it's my first try Wink Any feedback welcome.

Tom

This message has been edited. Last edited by: tommysoft,

Posts: 26 | Registered: Thu October 21 2004Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
quality was good, but it lacked originality IMO
Keep them coming though! The movie making part was very good Wink

BSR{L()Csta>
3Sqn_L()Csta

Posts: 273 | Registered: Sat October 30 2004Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Picture of Cali_169th
Posted Hide Post
D/Ling now, keep this movies coming guys.

edit: short but nice, only suggestion is needs more movie!

No longer in the 169th, and happy to be out. Mods can you please remove the 169th from my name

Disclaimer: I'm not a computer whiz nor do I claim to be. I only work on 25 million dollar aircraft!

3Sqn Forums
3Sqn Hall Of Shame

Posts: 3318 | Registered: Fri January 02 2004Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
... agree, agree, agree. I noted that it was my first try and I also know, that good idea is the most important on whole movie. Just focus on camera and scene selection and editing .... this is what was going on in this case. :-)

Posts: 26 | Registered: Thu October 21 2004Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
Pekny pekny.

Posts: 61 | Registered: Mon March 01 2004Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
quote:
Originally posted by Fillbiker:
Pekny pekny.

Ju hele, čecháček :-). Líbilo? To sem rád. Já tušil že mě tu sepsujou za to že je to podobný LockonSTE3, však mě to taky inspirovalo. Další video už bude snad originál :-).

Posted Hide Post
Tak jestli muzu poradit, tak to serizni, at neni videt ta dolni lista pri externim pohledu. Obcas si pohraj s rychlosti videa, at je to dinamictejsi. Za dalsi......uz je strasne moc videi s topgun hudbou.:-)

Ja sam jsem taky udelal par videi, ale nemam kam je uploadovat, takze je mam na disku. Ted mi navic ve Flaming Cliffs blbne Xvid MPEG-4 encoder a ty kodeky na zvuk jsou taky naprd. :-(

Posts: 61 | Registered: Mon March 01 2004Reply With QuoteEdit or Delete MessageReport This Post
Posted Hide Post
S tou lištou to vím, v jednom záběru mi tam zůstala (omylem), ale myslím že jen v jednom ... už se mi to pak nechtělo přegrabovávat. Ten soundtrack TopGunu je profláknutej, to je mi jasný .... ale neměl jsem v tu chvíli nic lepšího .... a opravdu to byl jen první pokus a schválně variace na úvodní scénu Top Gunu "pa ruski" :-)

Jinak zvuky ve hře zatím neřeším, ty originál ze hry nejsou moc dobrý (myslím realistický, hlavně při externích pohledech) a navíc mi to Fraps negrabuje se zvukem (nevím proč, nemůžu na to přijít). Takže zvuky nechávám až na editing.

No a co se týká rychlostí videa .... neřekl bych že není vyvážená, přizpůsobil jsem to tý muzice, stejně jako v Top Gunu. Tam jsou ze začátku ty scény taky schválně takový poklidný .... a začně to až po "forsážním" startu .... a tam jsou některý záběry zaprvé zrychlený až na 200% a i se rychleji střídají pro zvýšení dynamiky. Ale na to může mít každej trochu jinej názor, to beru. Každopádně díky za konstruktivní kritiku :-)

Tom

Posted Hide Post
you're welcome. Wink

Previous Topic | Next Topic powered by eve community  

ubi.com    Forums  Hop To Forum Categories  Lock On  Hop To Forums  Lock On: Movie Makers    New LockOn movie from Czech

Terms of Use