Dlaczego to GDF zawsze musi tak ustawić w bazie tego Hammer Launcher, że nie można go zniszczyć? Obok stoi kilka Anti Vehicle Turret i jak jadę Hogiem żeby potem zaatakować go z Hyperblaster to Anti Vehicle Turret rozwala mi Hoga... Czy ktoś ma porady?
PS. Lepiej kupić sobie miotłę czy proszek do prania?
Chodzi mi o Enemy Territory: Quake Wars. Drużyna GDF często tak ustawia ten Hammer Launcher (deploy) że nie mogę go zniszczyć bo albo obok stoi Anti Vehicle Turret i rozwali mojego Hoga 2 pociskami albo jest wewnątrz murów bazy i zanim użyję Hyperblaster, GDF Base Defense Turret zniszczy mi pojazd. Pytam się więc: dlaczego tak jest i jaką mogę zastosować taktykę?
Aha. Bez odpowiedzi zostało moje drugie pytanie - czy lepiej kupić miotłę czy proszek do prania? Pozdrawiam użytkowników z Polski i życzę wesołych świąt .
Naprawdę to jest "forum na oblicza wojny" a nie "Quaka forum"... Gratuluję inteligencji i spostrzegawczości! Czuję się teraz jak stary, ociężały umysłowo i fizycznie ślimak próbujący się ścigać z bolidem F-1... Ja potrzebowałem 6 lat, by odkryć, że mam dwie ręce, kolejne 3 lata, by to niesamowite i przełomowe odkrycie zapamiętać, a od 4 lat bezskutecznie staram się to zrozumieć... Pokonałeś mnie! Cóż to za spektakularne zwycięstwo, na miarę XXI wieku! A pytanie - nadal bez odpowiedzi... Mam jeszcze jedno. Lepszy jest konik polny czy zepsuta antena kablowa? Pozdrawiam. Życzę wesołych świąt.