PDA

View Full Version : 9700pro texture filter can't be set HIGH oer VERY HIGH



XyZspineZyX
02-06-2004, 06:50 PM
Hello! I have a radeon 9700pro, and whemn I try setting the TEXTURE FILTER quality to HIGH or VERY HIGH, it accepts it, then I have to restart the game but when I get in again the setting is still on MEDIUM QUALITY. For all other settings (water, texture detail, lightning,ecc) I have no problems.. what can i do??

XyZspineZyX
02-06-2004, 06:50 PM
Hello! I have a radeon 9700pro, and whemn I try setting the TEXTURE FILTER quality to HIGH or VERY HIGH, it accepts it, then I have to restart the game but when I get in again the setting is still on MEDIUM QUALITY. For all other settings (water, texture detail, lightning,ecc) I have no problems.. what can i do??

XyZspineZyX
02-06-2004, 11:36 PM
I can't set it above medium either with my 9700 pro, but it really doesn't matter...

XyZspineZyX
02-08-2004, 12:33 PM
thanks!

but I can assure u there's a difference... the high filter makes the image seem like a picture instead a videogame ;P

ShadowEagleMKII
02-12-2004, 03:24 PM
don't wory it's just to keep the size of the demo down otherwise it would take an age to download. It's like that on everyones. (I have a 9800 Pro)