PDA

View Full Version : Demo Crashes on startup



lotrtrotk
03-08-2004, 11:54 AM
Whenever I start a game it reboots my machine after it loads about 5%. I know ati cards usually have issues with newer games until patches come out. I have a radeon 9600 XT. Updated to the latest ati drivers. has anyone else had their machine reboot like this? This problem is happening with BOTH demos. I tried turning all the settings to the lowest (wich I shouldnt need to do), but still no work.


what can I do?

lotrtrotk
03-08-2004, 11:54 AM
Whenever I start a game it reboots my machine after it loads about 5%. I know ati cards usually have issues with newer games until patches come out. I have a radeon 9600 XT. Updated to the latest ati drivers. has anyone else had their machine reboot like this? This problem is happening with BOTH demos. I tried turning all the settings to the lowest (wich I shouldnt need to do), but still no work.


what can I do?

Unw.InfaRed.K7C
03-08-2004, 12:04 PM
yup only i have the 9800xt, makes no sense but owell, ill give retail a try and hen if it still has crashes ill just pretend it doesnt exist


Asus A7N8X DELUXE
Athlon XP 2400+
1gb DDR 400
ATI Radeon 9800 XT(tried 3.8,3.9,4.2 drivers)
nForce On-board Audio (lol no cash for new one)
Fully Updated WinXP Pro

lotrtrotk
03-08-2004, 10:05 PM
Well, I took the advice of someone on another post & downgraded to version 3.9 of the drivers as opposed to 4.2

for whatever reason the newest version caused me my problem. Just letting everyone know in case you have this problem too. Hopefully they'll fix this with the next version.

PRiME2666
03-10-2004, 05:47 AM
I have this problem on my 9800xt I tried a couple drivers but Ill try 3.9 if I can soon and see if that helps..

I have a9700 pro before and the demo1 ran fine with it then as I got my 9800xt blue screen and reboot at %5 loading done..

Sigh

PRiME2666
03-10-2004, 04:32 PM
Just to let everyone know 3.9 Omega drivers fixed my 9800XT problem, thanks lotrtrotk for suggesting it,.