PDA

View Full Version : cant repaint layers after generate surface....



Onikudaki
03-31-2004, 01:17 AM
so I painted some layers. but after I generated surface it wont let me paint again using the same layer. I have to make a new one.

So after you do a generate theres no going back..

Onikudaki
03-31-2004, 01:17 AM
so I painted some layers. but after I generated surface it wont let me paint again using the same layer. I have to make a new one.

So after you do a generate theres no going back..

Skuggan-BIA
03-31-2004, 03:23 AM
well, what do you mean no going back?, just delete the layer and generate again http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

Key-Node
03-31-2004, 03:25 PM
Make sure you generate terrain in the same resolution as you layer mask. (4x4K by default)
you cant paint layer of different resolution then currently generated texture.

Onikudaki
03-31-2004, 03:33 PM
thx for the info Key-Nod I will remember that.