PDA

View Full Version : has the gamma bug been fixed in catalyst 4.3?



sett.uk
03-14-2004, 09:16 AM
Before i download the new catalyst drivers, i was wondering if the gamma bug had been rectified, u know the one which was introduced in the previous driver.

This bug prevents u from changing ur gamma in game.

So, has it? anyone know?

thanks in advance

sett.uk
03-14-2004, 09:16 AM
Before i download the new catalyst drivers, i was wondering if the gamma bug had been rectified, u know the one which was introduced in the previous driver.

This bug prevents u from changing ur gamma in game.

So, has it? anyone know?

thanks in advance

Magn
03-14-2004, 01:58 PM
I don't know if this bug has been fixed. It's not in the release notes though, and I don't use the Catalyst drivers over 3.8 for the sake of my anti-aliasing and anisotropic filtering.

Um, may I ask? Why do you need to change the gamma in-game?

-Documn

BaHuaS
03-14-2004, 03:22 PM
I don,t think its a bug as such if u return your v sync back to true u can change your gamma again.But as u all know the game sucks with v sync set true!!