PDA

View Full Version : FOV



XyZspineZyX
01-24-2004, 07:28 AM
Is there any way to change FOV? There is a console command but it does nothing, that or I am not using it correctly.

Ideas?

XyZspineZyX
01-24-2004, 07:28 AM
Is there any way to change FOV? There is a console command but it does nothing, that or I am not using it correctly.

Ideas?

XyZspineZyX
01-24-2004, 07:29 AM
you have to put a \ infront of whatever you type

XyZspineZyX
01-24-2004, 07:34 AM
I know, that's not the problem. The command does nothing. If you type "fo" in the console then press Tab, it will finish the command and add the \ in front of it. So I know the command really exists.