PDA

View Full Version : cant run game



vasta1
03-29-2004, 09:49 AM
i get some 'please insert correct CD rom & click OK to restart application'

i dont even see any info when i go into My Computer
theres nothing on the disk


fixed that problem.. but i pushed n or something and crashed to my desktop
games a few mins from becomming a permanent shelf ornament

[This message was edited by vasta1 on Mon March 29 2004 at 09:15 AM.]

vasta1
03-29-2004, 09:49 AM
i get some 'please insert correct CD rom & click OK to restart application'

i dont even see any info when i go into My Computer
theres nothing on the disk


fixed that problem.. but i pushed n or something and crashed to my desktop
games a few mins from becomming a permanent shelf ornament

[This message was edited by vasta1 on Mon March 29 2004 at 09:15 AM.]