PDA

View Full Version : Marketplace problem



Revikatis
07-05-2012, 12:16 AM
I am having problems with marketplace because I don't think it should look like this:

http://img805.imageshack.us/img805/3967/screen1foy.jpg
By revikatis (http://profile.imageshack.us/user/revikatis) at 2012-07-04

http://img220.imageshack.us/img220/5908/screen2ed.jpg
By revikatis (http://profile.imageshack.us/user/revikatis) at 2012-07-04

http://img15.imageshack.us/img15/7301/screen3lon.jpg
By revikatis (http://profile.imageshack.us/user/revikatis) at 2012-07-04


Except this everything is working fine for me

mortis3mortis
07-05-2012, 09:11 AM
You change resolution or aspect ratio in config?

Ch3rryAC
07-05-2012, 09:31 AM
Install newest version of Internet Explore, Market Place is using IE even if you set other browser as default.

Revikatis
07-05-2012, 11:22 AM
Thanks it worked