PDA

View Full Version : upgrading??



XyZspineZyX
06-21-2003, 03:17 AM
this isnt a completly fb. related qustion other than the fact it takes a super computer to run it lol but i was just woundering how hard is it to upgrade your mobo and main cpu like say from a 1.6gig to a 2.8 pin. or what ever. can it be doin by some one with littel exp. or is it one of those things left up to a pro.

XyZspineZyX
06-21-2003, 03:17 AM
this isnt a completly fb. related qustion other than the fact it takes a super computer to run it lol but i was just woundering how hard is it to upgrade your mobo and main cpu like say from a 1.6gig to a 2.8 pin. or what ever. can it be doin by some one with littel exp. or is it one of those things left up to a pro.

Hunter82
06-21-2003, 03:30 AM
it's actually very easy....you'll be nervous the first time but after that it's cake /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

http://www.tomshardware.com/howto/20010115/pcsystem-02.html


That's just some reading material

<center><FONT COLOR="white">[/i]</FONT>
<center><FONT COLOR="white">IDC
Completely disorganized,and coming to a base near you[/i]</FONT>
<center><FONT COLOR="white">[/i]</FONT>
<center><FONT COLOR="white">Hunter wrote:
"I did not have technical relations with that question"
[/i]</FONT>
<center> Mudmovers (http://www.mudmovers.com/) </center>
<center> 3D Mark 2003 (http://service.futuremark.com/compare?2k3=798348) </center>
<center> 3D Mark 2001 SE (http://service.futuremark.com/compare?2k1=6484720) </center>

XyZspineZyX
06-21-2003, 03:35 AM
thanks hunter ill get started reading right away man i hope this doesnt turn out like my last lil hobie ..................man were those firemen upset lol