PDA

View Full Version : Black Screen When Mission Start



Neztem
02-25-2006, 06:00 PM
Ok Everythings work fine till i get to the game itself... I only see black. When i look around i can see the name of my team appear and i can see a kind a menu bar. It's strange... I have An Ati Radeon 9600.

Neztem
02-25-2006, 06:00 PM
Ok Everythings work fine till i get to the game itself... I only see black. When i look around i can see the name of my team appear and i can see a kind a menu bar. It's strange... I have An Ati Radeon 9600.

jarkom
02-26-2006, 10:17 AM
The same problem...and the same graphic card (Radeon 9600).

Demodude3
02-27-2006, 01:13 PM
I have the same problem... I start the first mission and all I can see is what you said and what seems to be lights that should be invisible (since its outside and they are hanging from mid-air) I can shoot, and see my reticle...

I have a Radeon 9800 Pro 128mb... Just updated drivers as soon as I got the game...

dazzametallica
03-10-2006, 12:55 PM
hi,

same thing i have a radeon 9200 pro agv

need an answer want to play had the game a week and only just got it working and now this?

dont no how much more i can take

xan2299
03-29-2006, 05:41 AM
I have the same problem, the game works correctly, but when i start the game, i see nothing, i just can see my health my team's health, ammo and the information screen, but i can see anymore.
i can move and the terrorist shoot me, i can even kill my teammates cuz i can see the color of my croosair change but i cant do anymore, im blind.

I also have an ati card, can anyone help me?