PDA

View Full Version : activate accounts



havok2k9_tcob
11-30-2009, 06:10 PM
ive alomst finished as2 but ive only just found out about this site. how do i active my ps3 account with uplay as i am wanting to get the map in the villa i need help badly please.

havok2k9_tcob
11-30-2009, 06:10 PM
ive alomst finished as2 but ive only just found out about this site. how do i active my ps3 account with uplay as i am wanting to get the map in the villa i need help badly please.

reighwind
11-30-2009, 08:52 PM
It's done through the PS3. Look on the AC2 title screen, should be a button (triangle I think) for Uplay. Make sure you're online and signed in and push that button, you can sign up there and it will link your account automatically. Your points should automatically apply.