PDA

View Full Version : choppy sound in prison



XyZspineZyX
10-15-2003, 03:01 PM
ive had this game for a few days, and when i play online, and on the prison map my sound is all choppy like a cd skipping, and another thing how many fps should i be expecting with my comp, as some ppl online said they r geting 120fps! im playing it at hight detail think 800.600 could b 1024.??? and getting about 30-40

AMD Athlon xp2400
512ddr
gforce 3 ti 200 (128mb)
120gig maxtor
sound blaster live 5.1
Sound blaster external (usb)

XyZspineZyX
10-15-2003, 03:01 PM
ive had this game for a few days, and when i play online, and on the prison map my sound is all choppy like a cd skipping, and another thing how many fps should i be expecting with my comp, as some ppl online said they r geting 120fps! im playing it at hight detail think 800.600 could b 1024.??? and getting about 30-40

AMD Athlon xp2400
512ddr
gforce 3 ti 200 (128mb)
120gig maxtor
sound blaster live 5.1
Sound blaster external (usb)

XyZspineZyX
10-15-2003, 03:08 PM
Try tuning off the EAX and 3D options in game for you sound. Your fps in this game varies SO much that you may not get any better. Yours is better than some and some are better than yours.


Remember this rule. . .

Just because it worked in/on someone else's computer does NOT mean it will work on yours!

Good Hunting!

XyZspineZyX
10-16-2003, 02:28 AM
yes well im sure they have 8X support on their board and card. why bother 30 fps is fine i get about 35-40 even if the game crashes everytime /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

XyZspineZyX
10-16-2003, 11:11 AM
yeah the game looks good, playing it at 1024.??? high detial and it never gets jeky, so im happy with 30-40fps