PDA

View Full Version : Patch 1.1 released



UbiRazz
03-17-2005, 09:49 AM
Patch 1.1 for Silent Hunter III has now been released and fixes a multitude of things, please head over to our updates page to find out more information, or click a below link to download it.

http://www.silent-hunteriii.com/uk/updates.php

UbiRazz
03-17-2005, 09:49 AM
Patch 1.1 for Silent Hunter III has now been released and fixes a multitude of things, please head over to our updates page to find out more information, or click a below link to download it.

http://www.silent-hunteriii.com/uk/updates.php

KaosxMeach
03-17-2005, 09:54 AM
Cheers, UbiRazz.

I got it before I even played the game. LOL http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

u2336
03-17-2005, 10:15 AM
if I read well the readme, the patch should fix the antisub net problem....But I still cannot see them, did anybody manage to see one ????

HELP !

mcgyvr81
03-17-2005, 10:52 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by UbiRazz:
Patch 1.1 for Silent Hunter III has now been released and fixes a multitude of things, please head over to our updates page to find out more information, or click a below link to download it.

http://www.silent-hunteriii.com/uk/updates.php <HR></BLOCKQUOTE>

Hi UbiRazz,

just heading over from the German forums...

I've just found out that Patch 1.1 completely solves the Spray bug through the binoculars on nV Hardware! You don't even have to turn off the particle system using the Ctrl+P fix!

UZO still whites out as in Ver1.0, here the Ctrl+P fix is still needed...

The now working binocular view shows me that the DevTeam has made particular changes to the engine's particle system.

Could you forward to the DevTeam, if the changes made to the binocular sight in V1.1 could also be applied to the UZO sight? If they could address this in the next patch, this issue could perhaps be completely fixed!

gre-ez

mcgyvr

Glazier
03-17-2005, 11:31 AM
Beat me to it. The patch has done the same for me.

CapitaineNicool
03-17-2005, 11:36 AM
Yes same for me, it's now a UZO problem only.

flyinj
03-17-2005, 12:41 PM
It's pretty funny that the particle issue is resolved using binocs but not UZO. Because I don't need particles in the Bino view, but they are VERY helpful in UZO to determine where the bow of the ship is at long ranges when it's hard to tell, given the way the particles behave at the bow as opposed to the aft of a ship.

Col.Jimbo
03-17-2005, 06:25 PM
Same for me. Everything ok on binoculars but same on UZO. Great game though!!!

irimi
03-21-2005, 04:38 AM
Patch installed, but my PC keeps freezing after a random time (average time 30 minutes playing) http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif(.

P4 2,4 GHz
1024 Mo SDRAM
Leadtek GeForce FX 5900 XT 128 Mo
ABit IT7MAX2
Win XP SP1