PDA

View Full Version : What kind of 3d modeller?



XyZspineZyX
10-13-2003, 09:32 PM
Jack, if you're out there,

Could you just tell me if there will be a 3d modeller coming with the SDK or will we have to use 3d max?
And what about adding skins?

I mean, can't you tell me this?

--------------------------------------------------------
http://www.hkpro.com/image/g36cmag.jpg
There is nothing more satisfying that having someone take a shot at you, and miss.

XyZspineZyX
10-13-2003, 09:32 PM
Jack, if you're out there,

Could you just tell me if there will be a 3d modeller coming with the SDK or will we have to use 3d max?
And what about adding skins?

I mean, can't you tell me this?

--------------------------------------------------------
http://www.hkpro.com/image/g36cmag.jpg
There is nothing more satisfying that having someone take a shot at you, and miss.

XyZspineZyX
10-13-2003, 11:09 PM
it will use 3D studio Max and Maya than whit Polybump you can make your models even more detailed.

now when your done whit the modelling you just import them to SANDBOX the editor for FC

this is all i can tell you!

keep it real for now
http://home.publishnet.nl/~pvermaas/pics/images/soldier9pics%20viewer.jpg

XyZspineZyX
10-14-2003, 10:54 AM
Hello again,

You will have to use 3DS Max to model any entities you use in your mods.




Jack Mamais
Producer
Crytek