PDA

View Full Version : Voice Command Problem



MacClacy
03-01-2009, 07:15 AM
I have a problem with my Voice activation ...

Im having my mic turned on. Working (tried with Xfire call and Teamspeak. Everyone could hear me)

But on EndWar. They probaly dont recognize my voice. since it keps saying "Adjust ur mic. You are probaly not close enough to your mic"

and the bar on the side doesnt show anything to.

Wats wrong?

MacClacy
03-01-2009, 07:15 AM
I have a problem with my Voice activation ...

Im having my mic turned on. Working (tried with Xfire call and Teamspeak. Everyone could hear me)

But on EndWar. They probaly dont recognize my voice. since it keps saying "Adjust ur mic. You are probaly not close enough to your mic"

and the bar on the side doesnt show anything to.

Wats wrong?

DevoutSoulEx
03-01-2009, 07:36 AM
Go into youre sound settings and boost the Mike Sensitivity.

MacClacy
03-01-2009, 07:37 AM
Done that. Both in Windows and EndWar

PresFox_123
03-01-2009, 09:10 AM
do you use a headset or a detachable mic ?

MacClacy
03-01-2009, 09:27 AM
I tried 3 mics.

The one that comes with EndWars PS3 version and a headset i used ages ago. and since im on a Mac *bootcamp Windows* I have a built in mic.. none of them all worked.. but did work with the 3rd party programs..

yyn2142
03-02-2009, 06:42 PM
mine is a same problem with this thread http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif
anyone please help

Decoy256
03-03-2009, 01:37 AM
i think we might have to wait for patch to have this fixed guys

yyn2142
03-03-2009, 03:50 AM
Wasted $61.90 SGD... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

DevoutSoulEx
03-03-2009, 06:15 AM
I dont know what the problem is, cause I ahd this little mishap when I first started the game and took me a few secs to fix it. Ill post screenshots later tonight of what I did.