PDA

View Full Version : Can't start SH3



ztenis
11-23-2008, 10:41 AM
http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif Hi! Im am trying to run this game on my PC:
Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
Processor Genuine Intel(R) CPU 2160 1800 Mhz
2,00 GB RAM
NVIDIA GeForce 8300 GS

when I get an error message:
3.4.76.0; 300D; DrvOpen failed, LE: 1275
has anybody seen this problem?

ztenis
11-23-2008, 10:41 AM
http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif Hi! Im am trying to run this game on my PC:
Microsoft® Windows Vista™ Home Premium
Processor Genuine Intel(R) CPU 2160 1800 Mhz
2,00 GB RAM
NVIDIA GeForce 8300 GS

when I get an error message:
3.4.76.0; 300D; DrvOpen failed, LE: 1275
has anybody seen this problem?

ztenis
11-23-2008, 10:51 AM
Is it a graphicscard problem?

VikingGrandad
11-23-2008, 11:03 AM
Welcome to the Silent Hunter forums ztenis http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by ztenis:
Is it a graphicscard problem? </div></BLOCKQUOTE>

Looks like it... I googled that error message and found this forum page, regarding another Ubsoft game:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/954105331/m/7891011955

(error is at the top of the fourth post)

The responses there all point towards the guy's PC only having on-board graphics capability, i.e. no dedicated graphics card.

What is the make and model of your PC?

Mittelwaechter
11-23-2008, 06:11 PM
This card should easiliy handle SH3 - as I understand it's not an onboard solution but uses/shares virtual memory (from your 2 GB).

Try those Vista (32bit) drivers: NVidia GeForce 8300 GS WHQL Certified driver download (http://driverscollection.com/?file_cid=4035690661284d885c366839e0a)

... assuming you run the 32 bit version of course! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Edit: just realized there is a newer one here at NVIDIA (http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_178.24_whql.html) itself.

ztenis
11-25-2008, 08:37 AM
Hi -Thank you for your replys
The PC is an Acer Aspire 5600
It has an Intel dualcore 1800 MHz CPU
It's running Vista 32 bit
It has separate graphics NVidia GeForce 8300 GS running on latest drivers.

This computer is not the latest or fastest but shuld be inside specs for this application
-but that's obviously not the case.

I'm thinking of bying some new graphics anyway -maybe that solves the problem.