PDA

View Full Version : will PT xbox version require original SC to play? -nt



XyZspineZyX
12-14-2003, 07:54 AM
nt = No Text

XyZspineZyX
12-14-2003, 07:54 AM
nt = No Text

XyZspineZyX
12-14-2003, 08:27 AM
Splinter Cell: Pandora Tomorrow is a stand-alone title, not an expansion pack. It does not require the original Splinter Cell to play.

XyZspineZyX
12-14-2003, 05:20 PM
He might have thought it's a download.. /i/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

<center><marquee behavior="alternate" width="150">/i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif {Ironic Master} â®/i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif
</marquee>
---------------------------------------
Cpt. BULL of Bravo Team (EVO's ARMY)
http://www.defenselink.mil/pubs/almanac/almanac/people/insignias/images/ar_captain.gif

[b]Don of Pitt-Bull's Mafia[b]
http://www.angelfire.com/scary/pitt-bull/pitt-bull_oh_copy.jpg
<marquee width=350>[b] My Respect list: njcl, bergeyman, S7N, DCell, Fisherobsession, SEANYBOYT, smokky1, NightCrawlerEvo, jackslate13, Rohan.com, Skulls_HAWK, Devil2Demon & Aj6627. <u>PittBull's Mafia</u> A anti Harrytwo organization...<font color="#3399FF">Don: PittBull33 </font> Second Command: njcl, S7N Footmen: bergeyman, NightCrawlerEvo, SEANYBOYT, smokky1, FisherObsession, DCell, Aj6627, kmcentyr, vpc410, zethin, Alien_Slayer, halo99, Nebucadnezer, iamiubu, TRUboard, stivens & Da_Shoota. All Equipted with AKS-74U's Colt 45.'s and pocket knifes... /i/smilies/16x16_smiley-mad.gif The Rig: ASUS P4S333-VM motherboard Windows XP Proffesional Intel Pentium 4 Prosessor 2.00ghz inno3D TORNADO nVIDIA GeForce 4 MX 440 64 MB DDR 512 MB DDR RAM 40 Giga byte Hardrive MAG Innovision 17" 786PF Monitor BENQ DVD-ROM 16x DVD-ROM 48x CD-ROM BENQ CD-RW 48x 16x 48x</Marquee>
http://www.splintercellhq.com/_images/linktous.gif (http://www.splintercellhq.com)http://www.truenuff.com/ads/tn_but_jay.gif (http://www.truenuff.com/index.php)http://splintercellsource.com/affiliates/affiliate.jpg (http://www.splintercellsource.com/)

Message Edited on 12/14/0307:05PM by PittBull33

XyZspineZyX
12-14-2003, 05:47 PM
no it won't/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif
Is that even possible for an XBOX game to require another one to play?/i/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

<center><b/>I have the fifth freedom... So watch out here I come.

http://home.earthlink.net/~wabaaj/Aj6627.jpg
<font color=ff0000>http://dmoz.org/Games/Video_Games/Shooter/Tom_Clancy_Games/Splinter_Cell/
<marquee width="500"><font color=0099FF>Virtual Star, Elite Ops, Third Echelon Operative, bold thinker, Over 2000 postings, Chatter, Thread Maven, Citizen of D'ni, Veteran, F-15 Pilot, Supervillan, Abgesandter der Maya (1500+) (more disbatched of the Maya), Echter IL-2 Fan , GR Hunting Club, Baron Noir, Egal à Sam, Numéro II, I am the LAW, Virus... (happened at 11:18AM EST on December/6/2003)/i/smilies/16x16_smiley-wink.gif
<font color=ff0000>Respect List: NSAagent, S7N, WinsK, SKULLS, Sangsta, Troy(where ever he is), Usa320, Rohan.com,Bergeyman, NightCrawlerEvo, DCell, AgentXBOX, Martin Caya</marquee>
<center><a href=http://www.cbs.com/primetime/fall_preview_2003/shows/navy_cis.shtml target="_blank">
</a>
<font color="black"><font color=ff0000>
<center>MEMBER OF PITTBULLS MAFIOSO

XyZspineZyX
12-14-2003, 11:06 PM
wasn't sure if there was some type small code or something written to the hard drive by the original or not. Have the original for the PC and recently got an XBOX and wanted to get the sequal for that platform instead.

thanks all who answered