PDA

View Full Version : mp or eu prefix?



rskdev
01-14-2006, 08:03 PM
Where do I find eu_stonghold and eu_castle and why has it changed from mp to eu???

rskdev
01-14-2006, 08:03 PM
Where do I find eu_stonghold and eu_castle and why has it changed from mp to eu???

CuZtds_Lst_Stnd
01-14-2006, 08:14 PM
9 threads below this one on the 1st page:

EU Map pack (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/452106891/m/4611019173)

I believe EU was chosen because it is European and some of the maps (different versions) had previously been released as MP_XYZ...

CuZ

fabulouscoops
01-14-2006, 11:15 PM
Stronghold and Gorge were originally part of the 64-bit content. eu_temple is changed from mp_3_temple. eu_castle and eu_tese are new.

I like the fact that different mappacks have different prefixes. It makes it easier to tell what mapppack they came from.

hanz_h
01-15-2006, 06:33 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by fabulouscoops:
I like the fact that different mappacks have different prefixes. It makes it easier to tell what mapppack they came from. </div></BLOCKQUOTE>

That was the main reason we did the different prefix http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif.