PDA

View Full Version : Game crashes at starting Rainbow Six: Lockdown ... it sux



Vidra
02-26-2006, 05:47 AM
I've got some major problems with Lockdown - because it will not start!!

I get the starforce checking - thats oke - after that the Lockdown.exe starts - a black screen - crash!

My "lockdown.log" is mentioning the following:


HandleMain-after IkeGameMgr::create Current PerfTime: 4970937i
[ERROR | RSDisplayMgr::CreateGameWindow | 853] Creating a 1920x1200 window at 0,0 on monitor Dell 2405FPW (Digital) attached to Radeon X1800 Series
[ERROR | RSDisplayMgr::CreateGameWindow | 877] Game running on primary display Dell 2405FPW (Digital) attached to Radeon X1800 Series
RSDirect3DRenderer::RSDirect3DRenderer Current PerfTime: 4972671i
RSDirect3DRenderer::Initialize Current PerfTime: 4975093i
[ERROR | IkeEffectsMgr::FindEffectIndex | 2467] General effect not found explosion_water1
Texture Not Found : merc_pda.rsb
[ERROR | RSLCDMgr::Init | 84] Initializing LCD...
[ERROR | CLCDOutput::Initialize | 98] WARNING: lgLcdInit failed
[ERROR | CEzLcd::Init | 558] ERROR: LCD SDK initialization failed
[ERROR | RSLCDMgr::Init | 94] init failed
HandleMain-after game->init Current PerfTime: 4981343i
HandleMain-before game->setup Current PerfTime: 4981343i

The specifications of my hardware:

AMD64 X2 4400+ (cool 'n quiet shut off)
2 GB
ATI Radeon X1800XT 512mb (latest Catalyst drivers version 6.2)
Asus A8N32 Deluxe
Creative Audigy 2 ZS

Does any one has a sollution for me....

Vidra
02-26-2006, 05:47 AM
I've got some major problems with Lockdown - because it will not start!!

I get the starforce checking - thats oke - after that the Lockdown.exe starts - a black screen - crash!

My "lockdown.log" is mentioning the following:

<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">HandleMain-after IkeGameMgr::create Current PerfTime: 4970937i
[ERROR | RSDisplayMgr::CreateGameWindow | 853] Creating a 1920x1200 window at 0,0 on monitor Dell 2405FPW (Digital) attached to Radeon X1800 Series
[ERROR | RSDisplayMgr::CreateGameWindow | 877] Game running on primary display Dell 2405FPW (Digital) attached to Radeon X1800 Series
RSDirect3DRenderer::RSDirect3DRenderer Current PerfTime: 4972671i
RSDirect3DRenderer::Initialize Current PerfTime: 4975093i
[ERROR | IkeEffectsMgr::FindEffectIndex | 2467] General effect not found explosion_water1
Texture Not Found : merc_pda.rsb
[ERROR | RSLCDMgr::Init | 84] Initializing LCD...
[ERROR | CLCDOutput::Initialize | 98] WARNING: lgLcdInit failed
[ERROR | CEzLcd::Init | 558] ERROR: LCD SDK initialization failed
[ERROR | RSLCDMgr::Init | 94] init failed
HandleMain-after game-&gt;init Current PerfTime: 4981343i
HandleMain-before game-&gt;setup Current PerfTime: 4981343i </div></BLOCKQUOTE>

The specifications of my hardware:

AMD64 X2 4400+ (cool 'n quiet shut off)
2 GB
ATI Radeon X1800XT 512mb (latest Catalyst drivers version 6.2)
Asus A8N32 Deluxe
Creative Audigy 2 ZS

Does any one has a sollution for me....

JustCDR
02-26-2006, 07:17 AM
ive got the exact same problem and no1 is able to give an answer yet.

its to do with punkbuster, if you delete the 2 cfg files in the pb folder the game will start fine, but means u cant play it online on a pb enabled server.